Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 12. oktobra

Danas imamo sreće jer nam je Mjesec u Biku, a Merkur u Vagi.

Za nas to znači da ćemo na današnji danmosjećati potrebu da se skrasimo, a uz pomoć Merkura u Vagi, moći ćemo o tome razgovarati s jednom osobom želimo dati do znanja što nam je na umu.

Ova dva tranzita, kada radimo zajedno, doprinose našem osjećaju sigurnosti i ne osjećamo se zastrašeno ‘razgovarajući’ sa svojom osobom.

Zapravo, danas je dobar dan za razgovor o potrebama, jer ih svi imamo.

Merkur u Vagi gura našu analitičku stranu i izaziva nam potrebu da shvatimo stvari u svom životu. Želimo razumjeti što je zapravo naš romantični život i ima li on, da tako kažemo, noge.

Utjecaj Bika ovdje privlači našu domaću prirodu i tjera nas da se želimo smjestiti u nešto udobno s osobom koju volimo.

Ali prvo se ‘priča o tome’ i to je ono što današnji dan čini posebnim; danas je lako razgovarati, stoga iskoristite.

Naša komunikacija danas je uravnotežena i neagresivna; ne želimo to prevariti s našim partnerom. Mi, međutim, tražimo prave odgovore, koje bi trebalo biti lako dobiti.

Vaga izglađuje sve grubosti razgovora i drži nas na pravom putu. Ako želimo znati kamo ide naš odnos, danas je dobar dan da zajedno shvatimo stvari.

Ova tri horoskopska znaka će imati najviše sreće u ljubavi 12. oktobra:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Od trenutka kada se probudite do sekunde kada kasnije noćas duboko zaspite, bit ćete u jednom od onih ludo dobrih raspoloženja, a znate koliko vas vaš partner voli kada postanete ovakvi. Svi ste sjajni i lagani, i bilo bi gotovo nemoguće biti u vašoj blizini, a da nešto od toga ne prođe, kao što će se dogoditi na današnji dan.

Već se osjećate nevjerojatno u vezi s osobom s kojom ste, a dok je Merkur u Vagi na nebu, vidjet ćete kako svaki djelić izgleda kao da se slaže, kao da je u komadu. Vama i vašem partneru je suđeno da budete zajedno, a danas ćete uvidjeti da razgovor skreće na ljubav i brak.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Da, razgovarat će se o ‘velikim’ točkama, a do kraja dana, vas dvoje ćete se vrtjeti od uzbuđenja i sreće zbog ljubavi koju dijelite zajedno.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 12. oktobra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top