RAK – nitko nije veći ZAŠTITNIK nego Rak, POŽRTVOVAN, POUZDAN i OSJETLJIV, ali ako ga POVRIJEDITE, za njega više NEĆETE POSTOJATI!

RAK – nitko nije veći ZAŠTITNIK nego Rak, POŽRTVOVAN, POUZDAN i OSJETLJIV, ali ako ga POVRIJEDITE, za njega više NEĆETE POSTOJATI!

11 studenoga, 2023 0 By Admin

RAK – zaštitnik obitelji, požrtvovan, odličan roditelj, brižan, nježan, osjetljiv, intuitivan, pouzdan, odan, pravi prijatelj i ništa manje uporan nego što je osjetljiv

 

Rak spada u najnježnije i najosjetljivije horoskopske znakove zodijaka. Rakovi su veoma intuitivni.

Imaju strašno razvijen osjećaj za ljude i razvijeno šesto čudo. Rak jednostavno predosjeti kada je u njegovom prisustvu osoba koja nije iskrena. Prepoznaje i osjeti lažne osmjehe i sve ono što nema dobre namjere. Po tome je Rak poseban i po svojoj intuiciji.

Rak živi za svoju obitelj. Spada u zodijake kojima je obitelj najvažnija. Raku život bez obitelji i ljubavi nema smisla.

Požrtvovan je i sve će učiniti za obitelj i svoje voljene. Veoma je brižan.

Nema toga što Rak neće učiniti za svoju obitelj. Nitko i ništa mu nije važniji od obitelji. Sebe, svoje želje i interese, uvijek stavlja na drugo mjesto kada je obitelj u pitanju. Sreća i zadovoljstvo voljenih mu je najbitnija. Kada netko pati, tuguje i boluje od obitelji, Rak boluje još više. To ga lomi i kida.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Neprestano vodi brigu o svojim voljenima, često i gotovo uvijek i previše nego treba.

Rak je vrlo nježan. Ne krije svoje emocije. Za partnera vole imati osobu koja će ih razumjeti i osobu na koju se uvijek mogu osloniti. Ne zanimaju ih površne veze i veze koje se ne temelje na emocijama i ljubavi.  Kada jednom stupe u brak, onda je to najčeše za cijeli život.

Veoma vole djecu. Vrlo su dobri i brižni roditelji, pogotovo žena Rak.

Često su požrtvovani i često prešute da bi izbjegli sukob sa partnerom. Šute onda i kada su u pravu i onda kada bi zaista trebali progovoriti. Nema toga što neće napraviti za svoju obitelj, prešute, istrpe i sve što treba da izbjegnu natepost, sukob i zaštite daljni odnos. Kada se od njih očekuje pomoć, Rak će uvijek pomoći cijeloj svojoj obitelji u svako doba dana ili noći.  Vrlo je susojećajan i ima sposobnost suosjećati sa cijelim svijetom.

Svačija bol i tuga dotiče Raka, a posebno tuga i bol njegovih voljenih.

Vrlo je oprezan u odnosima sa ljudima. Potrebno će biti vrijeme da vas pusti blizu sebi. Osim toga, dok ne stekne potpuno povjrenje, nećete moći prići Raku. Specifično za Raka je u komunikaciji da dosta široko govore prije nego iznesu direktnije ono što zapravo žele reći. Pri tome žele potpunu pažnju sugovornika i ne vole kada ih se prekida dok govore. Ako ih prekinete, Rak se povlači u sebe i više ga nećete natjerati da završi što je počeo govoriti.

Rak je pravi prijatelj. Uvijek će pomoći kada vam zatreba pomoć, osim onda ako ne može iz obiteljskih razloga.

Vrlo vole svoje prijatelje, a najbolje se osjećaju sa osobama koje su slične njima. Najviše vole provoditi vrijeme u krugu svog doma. Ne vole promjene i kada promjene okruženje, potrebno im je neko vrijeme da se prilagode.

Rak je, koliko osjetljiv, toliko i uporan. Kada nešto želi i kada ima neki cilje, svatko mu nije ravan.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Bore do se zadnje kapi znoja da ostvare svoje ciljeve. Sa novcem dobro rapolažu. Nisu škrti, ali nisu ni rastrošni. Vole uvijek imati ušteđevine. Ako imaju više novca, onda investiraju u nešto kako bi im se taj novac višestruko vratio.