OVA 2 znaka imat će sreću okusiti LJUBAVNU ČAROLIJU i živjeti LJUBAVNU BAJKU na koju predugo čekaju!

OVA 2 znaka imat će sreću okusiti LJUBAVNU ČAROLIJU i živjeti LJUBAVNU BAJKU na koju predugo čekaju!

12 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Astralno poravnanje potiče vas da budete posebno velikodušni u vezi s određenim problemom ili poteškoćama u vezi koja je možda izazvala neugodu. Ako ste se pitali kako reagirati na posljedice situacije, kozmos vam savjetuje da istražite svoje srce, shvatite da je vjerojatno bila pogreška i date sve od sebe da oprostite. Ovo će se lijepo isplatiti.

 

 

BIK

Vrijeme je da prestanete razmišljati o svim problemima koji su uključeni u određenu situaciju, jer vas to uopće ne vodi nikamo. Astralno poravnanje potiče vas da zaronite i jednostavno krenete u struju. Ako večeras prvi put izlazite na spoj, onda ćete se dobro zabaviti sve dok se ne trudite planirati unaprijed.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Astralno poravnanje potiče vas da unesete malo više dubine u svoj romantični razgovor, jer će vam to pomoći probiti barijeru koja bi mogla uzrokovati kašnjenja. Sve što trebate učiniti je govoriti iz srca, a ostalo će se pobrinuti samo za sebe. Nemojte se zavaravati misleći da nekoga možete osvojiti samo izgledom; jednostavno neće raditi.

 

 

RAK

Energija vas privlači nekome tko ima dojam tajanstvenosti. Kako mrzite odbiti pokušaj rješavanja bilo koje misterije i odbijate progoniti svakoga tko je previše predvidljiv, tada ćete vjerojatno osjećati neodoljivu želju da otkrijete više. Ali prvo morate pronaći put do srca te osobe, a to bi moglo biti teže nego što mislite.

 

 

LAV

Odgovor na vaše zbunjujuće pitanje daleko je od očitog. Iako se ponosite time što možete filozofirati svoj put u bilo kojoj situaciji i iz nje, ovu se zasad čini nemoguće dokučiti. Energija još više pojačava taj osjećaj tajanstvenog. Morat ćete vjerovati svojim intuitivnim reakcijama kada je u pitanju ova romantična situacija.

 

 

DJEVICA

Energija čini da se osjećate nervozno kada je u pitanju spoj s nekim posebnim. Volite znati gdje se nalazite ili čemu se možete nadati da ćete izvući iz bilo koje veze, ali trenutno ne možete ni početi nagađati. Možda je pametno ni ne pokušavati, već samo uživati ​​u večeri zbog onoga što ona sama po sebi ima za ponuditi.

VAGA

Netko za koga ste mislili da je prilično divan i pun divnih obećanja pokazao se malo osnovnijim nego što ste mogli zamisliti. Energija vam pomaže da vidite gdje ste napravili neke ozbiljne pretpostavke. Nema potrebe da budete nepristojni, ali vjerojatno ćete u budućnosti osjećati potrebu za većom distancom.

 

 

ŠKORPIJA

Energija  izaziva skrivene emocije o određenoj osobi. Problem je u tome što ako pokušate donijeti bilo kakve odluke na temelju toga kako se ovih dana osjećate, možete pogriješiti. Vaša percepcija je neujednačena i možda podcjenjujete ili pretjerano kompenzirate sve vrste percipiranih karakternih osobina koje možda zapravo i nisu prisutne. Najbolje je pričekati!

 

 

STRIJELAC

Ne uzimajte ovih dana ništa zdravo za gotovo što se romantičnih veza tiče, ali nemojte se ograničavati samo na provjerene i pouzdane. Energija vas tjera da uhvatite krivi kraj štapa, a ipak inzistirate da ste u pravu, što bi moglo biti jako neugodno. Ako negdje izlazite, samo uživajte i duboke razgovore odložite za neko drugo vrijeme. Sretno!

 

 

JARAC

Možda ćete otkriti da su ljubavni interesi i potencijalni izlasci raspoloženi da vas pokvare. Astralno poravnanje potiče veliku toplinu i stvarnu strast. Ne brinite da ćete postati uključeni u previše dobrih stvari; svi trebamo vremena kada se možemo jednostavno opustiti i biti apsolutno svoji, pa samo kreni. Stvarno zaslužujete ovu poslasticu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Astralno poravnanje čini ovo pozitivnim vremenom da nekoga pozovete na prvi spoj. Sva je prilika da će to biti upravo onakva prilika kakvoj ste se nadali – puno zanimljivih razgovora, puno zajedničkih stvari, puno za smijeh i možda neka prava strast. Oboje ćete pamtiti ovu večer još neko vrijeme.

 

 

RIBE

Silno želite reći nekom posebnom što osjećate prema njemu, ali vas u isto vrijeme vaš prirodni osjećaj opreza sprječava u tome, a možda ćete čak biti u iskušenju učiniti ili reći stvari samo da biste zadržali neku vrstu obrane. Astralno poravnanje potiče vas da budete iskreni i otvoreni, jer se zapravo nema čega bojati osim vlastitih negativnih misli. Sretno!