OVA 2 znaka imat će sreću okusiti LJUBAVNU ČAROLIJU i živjeti LJUBAVNU BAJKU na koju predugo čekaju!

OVAN

Astralno poravnanje potiče vas da budete posebno velikodušni u vezi s određenim problemom ili poteškoćama u vezi koja je možda izazvala neugodu. Ako ste se pitali kako reagirati na posljedice situacije, kozmos vam savjetuje da istražite svoje srce, shvatite da je vjerojatno bila pogreška i date sve od sebe da oprostite. Ovo će se lijepo isplatiti.

 

 

BIK

Vrijeme je da prestanete razmišljati o svim problemima koji su uključeni u određenu situaciju, jer vas to uopće ne vodi nikamo. Astralno poravnanje potiče vas da zaronite i jednostavno krenete u struju. Ako večeras prvi put izlazite na spoj, onda ćete se dobro zabaviti sve dok se ne trudite planirati unaprijed.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Astralno poravnanje potiče vas da unesete malo više dubine u svoj romantični razgovor, jer će vam to pomoći probiti barijeru koja bi mogla uzrokovati kašnjenja. Sve što trebate učiniti je govoriti iz srca, a ostalo će se pobrinuti samo za sebe. Nemojte se zavaravati misleći da nekoga možete osvojiti samo izgledom; jednostavno neće raditi.

 

 

RAK

Energija vas privlači nekome tko ima dojam tajanstvenosti. Kako mrzite odbiti pokušaj rješavanja bilo koje misterije i odbijate progoniti svakoga tko je previše predvidljiv, tada ćete vjerojatno osjećati neodoljivu želju da otkrijete više. Ali prvo morate pronaći put do srca te osobe, a to bi moglo biti teže nego što mislite.

 

 

LAV

Odgovor na vaše zbunjujuće pitanje daleko je od očitog. Iako se ponosite time što možete filozofirati svoj put u bilo kojoj situaciji i iz nje, ovu se zasad čini nemoguće dokučiti. Energija još više pojačava taj osjećaj tajanstvenog. Morat ćete vjerovati svojim intuitivnim reakcijama kada je u pitanju ova romantična situacija.

 

 

DJEVICA

Energija čini da se osjećate nervozno kada je u pitanju spoj s nekim posebnim. Volite znati gdje se nalazite ili čemu se možete nadati da ćete izvući iz bilo koje veze, ali trenutno ne možete ni početi nagađati. Možda je pametno ni ne pokušavati, već samo uživati ​​u večeri zbog onoga što ona sama po sebi ima za ponuditi.

Nastavak na idućoj stranici…

OVA 2 znaka imat će sreću okusiti LJUBAVNU ČAROLIJU i živjeti LJUBAVNU BAJKU na koju predugo čekaju!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top