DNEVNI HOROSKOP ZA 12. Oktobar: Netko će SKUPO PLATITI GREŠKE koje je svjesno napravio!

OVAN

Možda ćete dobiti ograničena sredstva koja će vas spriječiti da date oblik svojim idejama. Nemojte se brinuti jer ćete do kraja dana dobiti priliku obaviti posao po svom izboru! Imate sklonost teškom radu i uživat ćete u slobodi uz odgovornosti.

 

 

BIK

Družit ćete se s nekim koga smatrate vrlo zabavnim. Uskoro će dan proći zbog živahnih razgovora. Iskoristite ovo kao priliku da učite i inspirirate se od ovog kolege. Također će vam pomoći da steknete uvid u psihu drugih ljudi. Pokušajte biti volonter u pravljenju planova za obiteljska putovanja ako želite otići na željeno mjesto!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Neočekivani troškovi ozbiljnih razmjera danas su na kartama. Vjerojatno ćete kupiti nešto što vam nije potrebno, ali što se sviđa vašem ukusu i to može ozbiljno utjecati na vaše financije. Kontrolirajte svoje porive za trošenjem i na kraju ćete imati prilično nesrećan dan. Možda ćete danas upoznati neke financijske sheme.

 

 

RAK

Ovo je naporan dan za vas. Vidjet ćete kako se niz sastanaka gomila. Iako se trudite sve svoje obveze ispuniti na vrijeme, velika je vjerojatnost da ćete zaostajati i to može izazvati određeni stres. Nemojte se ustručavati tražiti i prihvatiti pomoć u izvršavanju svojih zadataka. Inače ih možda nećete uspjeti završiti na vrijeme.

 

 

LAV

Možda sklapate jedan od najvećih zajedničkih poslova danas. Ali morate još jednom eksplicitno spomenuti svoju misiju i ciljeve svom partneru. Ako dođe do svađe, možda ćete biti vođeni impulsima i to je ono što trebate držati pod kontrolom. Kraj dana možete posvetiti svojim intelektualnim aktivnostima ili proučavanju umjetničke strasti.

 

 

DJEVICA

Budite oprezni u svojim postupcima i pokretima danas, možete dobiti blage modrice dok se krećete. Nenamjerno bockanje po rebrima čak i sa zatvorenim može predstavljati prijetnju vašim odnosima s njima! Najbolje je ostati ukočen i cijeli dan ostati ograničen na svoj posao! Idite u kino ili nešto zabavno.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. Oktobar: Netko će SKUPO PLATITI GREŠKE koje je svjesno napravio!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top