BIK drži do onih ŽIVOTNIH VRIJEDNOSTI na koje su MNOGI DANAS ZABORAVILI! Ono što kaže, to i misli, ono što obeća, to i ispuni i uvijek stoji iza svoje riječi!

BIK drži do onih ŽIVOTNIH VRIJEDNOSTI na koje su MNOGI DANAS ZABORAVILI! Ono što kaže, to i misli, ono što obeća, to i ispuni i uvijek stoji iza svoje riječi!

16 travnja, 2023 0 By Admin

Tvrdoglav, uporan, nezaustavljiv, vrijedan, kreativan, zaštitnik obitelji, perfekcionista, pravi prijatelj, odan i najpouzdaniji horoskopski znak!

Zna se izboriti za ono što hoće i želi. Nezaustavljiv je. Nema toga što će Bika zaustaviti kada nešto naumi zahvaljujući njegovoj tvrdoglavosti.

 

Bik slovi za jednog od najpouzdanijih horoskopskih znakova zodijaka.

Imaju strašno razvijen osjećaj za lijepo i vole lijepe stvari.

Tvrdoglavost je njegova velika osobina.

Osim što je u odnosima sa ljudima tvrdoglav, također ta tvrdoglavost jako dolazi do izražaja kada nešto radi. Tvrdoglavost ga tjera naprijed u svemu što radi i neće se zaustaviti dok ne postigne svoje ciljeve i zamisli. Vrlo je uporan i zbog svoje upornosti često postiže dobre rezultate. Zna se izboriti za ono što hoće i želi. Nezaustavljiv je. Nema toga što će Bika zaustaviti kada nešto naumi zahvaljujući njegovoj tvrdoglavosti.

Bik je vrlo kreativan i vrijedan. Zna da se za sve mora izboriti sam svojim trudom i zalaganjem.

Posebno ga veseli kada se osvrne iza sebe i pogleda što je sve stvorio sam sa svoje dvije ruke. Sigurnost mu je jako bitna. Upravo zato puno i predano radi kako bi si osigurao što kvalitetniji život. U poslu su veoma predani i vrijedni.

Polaže puno zalaganja kako bi zaštitio sebe i svoju obitelj i općenito ljude koje voli.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Bik svemu pristupa sa dozom opreza. U odlučivanju nije brzoplet, ali kad jednom donese odluku, gotovo ga ništa ne može navesti da promijeni svoju odluku i mišljenje, bez obzira da li se radi o poslu ili ljubavi.

Sve što radi, radi gotovo savršeno. Zbog toga je često primjećen i postiže dobre rezultate. Bik je…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2