Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova srijeda, 12. oktobar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Oktobar je još uvijek u tijeku. To je mjesec promjena koji će vas odvesti iz jedne stvarnosti na početku mjeseca i dovesti u sasvim drugu do kraja.

Ipak, važno je ne žuriti s procesom.

Svaki je korak na putu važan. Realnost je takva da, bez obzira na promjenu koja trenutno uključuje vaš život, vjerojatno ne želite sve uništiti dok ste u procesu.

Neće svatko moći razumjeti vaše prave osjećaje. Ili zašto nakon toliko vremena sada radite te promjene za koje se brinete da će negativno utjecati na njih i njihove živote. Ali Merkur u Vagi stvara prostor za veće razumijevanje.

Ostati negdje ili čak ostati onaj za koga drugi misle da nikad nisi doveo do mira, čak i ako se tako osjećaš jer ne možeš pronaći utjehu dok živiš samo onako kako drugi žele.

Umjesto toga, sve se svodi na spoznaju da što se više slažete s vlastitom istinom, to će vas drugi više poštovati. I, u tom procesu, vidjet ćete tko je doista za vas, a tko je bio samo u vožnji sve dok radio si ono što su htjeli.

Danas je ključni korak na ovom putu jer će svima pomoći da shvate da svaka priča ima više od jedne strane.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom u srijedu, 12. oktobra:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Merkur u Vagi ne samo da ublažava udarac bilo kakvih izazovnih razgovora, već vam pomaže da se usredotočite na ono što treba reći unutar vaših romantičnih veza. Vaga je energija koja za vas vlada romantikom i predanošću.

Upravo sada su Sunce, Venera i Merkur svi u ovom znaku. To znači da dolazi vanjska akcija koja će biti rezultat važnih razgovora s vašom drugom osobom.

To je zbog rasta i promjene kroz koju ste prolazili kao dio prepoznavanja onoga što ste vi i što trebate da biste mogli poštovati taj dio sebe. Ponekad na tom putu otkrijete da želite veliku predanost i odnos s nekim. Dok na drugima prepoznajete da vam se čini da je vaše zajedničko vrijeme u romantičnom smislu završilo.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

U kojem god smjeru vas ovo odvelo, znajte da je to dio vašeg dolaska na tu sljedeću razinu unutar sebe i vašeg života.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova srijeda, 12. oktobar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top