3 horoskopska znaka koji će opet biti IZDANI i PREVARENI tijekom mjesečevog sekstila Neptuna od 12. oktobra

Izdaja je jedna od onih stvari koje nitko ne očekuje, a opet, svatko to doživi u jednom ili drugom trenutku u životu.

Izdaja je gore sa smrću; nitko to ne želi i nitko se ne osjeća dobro nakon što se dogodi, a ipak se dogodi. Izdaju nas u ljubavi, obitelji, poslu… izdaju nas sami, partneri od povjerenja i potpuni stranci.

Međutim, ono što nas obično najviše pogodi je izdaja koja dolazi od ljubavnika. Ljubavnici koji varaju. Ljubavnici koji lažu. Ljubavnici koji odlaze i ostavljaju nas s bolom.

Još jednom ulazimo u sezonu izdaja, i dok nema ničega u svemiru što združuje događaje izdaje kako bi formiralo stvarno godišnje doba, postoji nešto i o onome što on ponekad čini ljudima.

Ovo vrijeme ima tendenciju da donese depresivni aspekt godine, a tko zna što će ta depresija donijeti određenim ljudima. Možemo se osjećati dovoljno depresivno da uništimo nečiji život ili, možda ćemo htjeti potpuno ‘ponoviti’ kada je u pitanju naš odnos.

Jedno je sigurno: ne radimo stvari olako, a ako nismo vuk, onda smo janje i idemo na klanje.

Tri znaka Zodijaka bit će izdana — od strane ljubavnika i crnilom u našim srcima.

Vrsta izdaje koju ćemo osjetiti će nas očvrsnuti; nećemo htjeti razgovarati s prijateljima ili obitelji tijekom ovog vremena. Nismo otvoreni za iscjeljenje, niti smo čak spremni prihvatiti ono što nam se događa.

Tri znaka zodijaka koji će biti izdani tijekom Mjesečevog sekstila Neptuna 12. listopada 2022.:

1. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Bit ćete toliko šokirani i zaprepašteni onim što će vam se dogoditi da će vam možda trebati neko vrijeme da uopće prihvatite da se to događa. Nakon toliko vremena, vaš drug vam priznaje: varao je. Izašao je izvan okvira vašeg dogovorenog stanja veze i pronašao ljubav u tuđem naručju.

Već ste s njim razgovarali o ovakvom scenariju i oboje ste se složili da vas dvoje ne možete nastaviti ako se ovako nešto može dogoditi. U jednom ste se trenutku bavili idejom da imate vezu koja funkcionira ne ovisi o monogamiji, ali stvarna prevara nije ono što vam smeta; to je da je lagao.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nije prvo provjerio s tobom da vidi možeš li možda otvoriti vezu. Sigurno biste pristali, ali umjesto toga, vaš vjerni drug vam je dopustio da postanete budala, a vi ćete to ozbiljno zamjeriti.

Nastavak na sljedećoj stranici…

3 horoskopska znaka koji će opet biti IZDANI i PREVARENI tijekom mjesečevog sekstila Neptuna od 12. oktobra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top