U naredna tri dana OVI znaci bit će ODUŠEVLJENI promjenama koje im dolaze! – najbolje stvari dođu kad se najmanje nadamo…

OVAN

Došao je trenutak da potvrdite svoju individualnost i životne izbore. Planetarna energija će vas natjerati da se potrudite da preispitate broj obveza koje preuzimate. Priznajte – otežavali su vas. Možete udobno postojati bez njih, a sve što radite možete ostvariti s mnogo više učinkovitosti i entuzijazma ako olakšate svoj teret. Svakako se oslobodite!

 

 

BIK

Općenito, prognoza za naredne dane je prilično dobra. Čini se da aspekti idu u prilog otkrivanju značenja svega što se dogodilo tijekom proteklih nekoliko tjedana. To je prilika za vas da opušteno pogledate udaljenost koju ste prešli krećući se prema svojim ciljevima. Budući da su povoljni dani za društvene aktivnosti, zašto se ne biste okupili s prijateljima i razgovarali s njima o najnovijim događajima?

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Danas ste vizionarski i progresivni, unatoč tome što ljudi mogu reći o vašoj sklonosti da budete konzervativni. Lako biste mogli smisliti učinkovit način da pomognete ljudima. Iz nekog razloga, praktične probleme lako možete riješiti. Ne obraćajte pažnju na besposleno i neučinkovito brbljanje intelektualaca.

 

 

RAK

Zašto ne biste otišli izravno u srž problema? Ovo bi moglo biti pitanje koje ste si postavljali vezano uz predanost cilju koji vam je važan. Čak i ako vam se čini da vam se život čini predalekom da bi podržao ovaj cilj, možda je ovo vrijeme da napravite iskorak. U svakom slučaju, ovakvi skokovi vjere obično se događaju tijekom dana s ovakvom planetarnom energijom.

 

 

LAV

Jeste li se posljednjih dana osjećali pomalo izgubljeno? Magla bi se ovih dana mogla podići i omogućiti vam da se konačno pozicionirate. Vjerojatno ste željni riješiti pitanje koje vas muči i ometa vašu prosudbu. Međutim, trebali biste biti strpljivi, pogotovo ako se radi o emocionalnim stvarima. Pokušajte razumjeti, ali nemojte odmah poduzeti akciju. Od sutra ćete biti objektivniji.

 

 

DJEVICA

Ovih dana biste trebali napustiti sve intelektualne aktivnosti i koncentrirati se na praktične probleme vezane uz organizaciju i postavljanje ciljeva. Vjerojatno ćete pronaći savršena rješenja u roku od sat vremena od početka. Nebesa vam pomažu. Odajte im priznanje za svoju domišljatost i ne gubite vrijeme na provedbu svojih planova!

Nastavak na sljedećoj stranici…

U naredna tri dana OVI znaci bit će ODUŠEVLJENI promjenama koje im dolaze! – najbolje stvari dođu kad se najmanje nadamo…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top