Tri znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život ove sedmice…

Boom! Ovaj tjedan može biti težak za neke, ali ima nas nekolicina ovdje koji ćemo naizgled zaobići sve teške tranzite tjedna i ići ravno na dionice sreće u ljubavi.

Smatrajte se vrlo sretnim ako ste jedan od horoskopskih znakova koji su ovdje spomenuti danas jer ovaj tjedan definitivno dolazi sa svojim lošim stranama.

Nakon što Mjesec u Ovnu odigra svoju ulogu, trebali bismo se ponovno srušiti na Zemlju radi provjere stvarnosti.

Na sreću za neke, stvarnost znači voljeti i slagati se s ljudima s kojima smo u vezi.

U ponedjeljak ćemo vidjeti Mjesec u Biku, što je potpuni dašak svježeg zraka nakon onog Mjeseca u Ovnu. Bik je ono što nam ovdje daje oduška – omogućuje nam da se opustimo u svojoj ljubavi, umjesto da budemo pod stresom i zabrinuti zbog toga.

Za određene znakove Zodijaka, Mjesec u znaku Bika je ono što će nas spasiti ovaj tjedan. A dok klizimo kroz Merkurovu opoziciju s Jupiterom i Mjesecom u trigonu Merkur, trebali bismo primijetiti da nam tjedan samo otvara vrata.

Ovo su vrata koja pozdravljaju parove…posebno parove koji žele prenijeti svoje najdublje misli svojoj drugoj osobi.

Također gledamo na to kako Venera i Saturn mogu poremetiti romantičnu vezu SAMO ako se ne možemo nositi s njihovim utjecajem. A njegov utjecaj je takav da će nas međusobno posvađati, samo da shvatimo koliko smo jaki ako radimo zajedno da prebrodimo te izglede.

Ovo je vrsta tjedna koji predstavlja izazov za ljubavnike. Ako možemo preskočiti prepreke, možemo stvoriti bolje odnose. Samo moramo vjerovati da su te prepreke samo odskočne daske, a ne prepreke koje se nikada ne mogu pomaknuti.

Tri horoskopska znaka koji imaju najviše sreće u ljubavi u tjednu od 10. do 16. oktobra 2022. su:

1. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ne znate možete li vjerovati svojim osjećajima ovog tjedna, jer su oni uistinu dobri. A osjećati se dobro u svojim vezama nije nešto na što ste navikli. Ali, odlučili ste promijeniti svoj život, a dio ‘novog vas’ je da se posvetite tome da budete i ostanete pozitivni.

Ovaj tjedan daje vam mnogo prilika da pogledate svijetlu stranu života, i iako ovo možda nije vaš prirodan pristup, bit ćete voljni barem ‘pokušati’ ostati pozitivni.

Usvojit ćete odluku ‘lažirajte dok ne uspijete’ i ubrzo ćete shvatiti da…čak i ako glumite…stvari su prokleto lijepe, a kada su stvari dobre, veza radi dobro i bez zamjerki.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vi ste taj koji diktira raspoloženje u kojem se nalazite ovog tjedna, i iako se u ovo vrijeme pojavljuju mnogi iscrpljujući tranziti, moći ćete se izdići iznad toga bez problema.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život ove sedmice…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top