Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 11. oktobra

Ovaj dan će nas staviti na krajnji test da vidimo je li naša ljubav dovoljno jaka da prođe, a samo nekolicina nas moći će iznijeti takvu pobjedu na ovaj dan.

Danas se radi o moći i sukobu; ili imamo ono što je potrebno ili ćemo nestati u moru ega i nerazumijevanja.

Ni ovaj pun Mjesec nije šala. Pun Mjesec u Ovnu gotovo je obećanje ratničkog ponašanja. Dobar dio je to što ćemo se za one od nas koji smo stvarno zaljubljeni i stvarno želimo učiniti pravu stvar prema onome koga volimo, boriti za njih i samo za njih.

Možemo iskoristiti snagu koja dolazi s punim Mjesecom u Ovnu i natjerati je da radi za sebe.

Ako nemate snage izdržati pritisak, onda biste ovo svakako trebali odsjesti. Danas je za one od nas koji imamo plan na umu, cilj koji zahtijeva snagu i hrabrost.

Današnji dan donosi veliku sreću ljudima koji su spremni podnijeti sve što moraju kako bi ostvarili ono pozitivno. Danas je za pobjednike, za one koji se žele boriti za ljubav i za one koji ne posustaju ni pod kakvim pritiskom.

Ova tri horoskopska znaka će imati najviše sreće u ljubavi 11. oktobra:

1. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Pripremi se za napad, jer današnji dan će ti pružiti situaciju koja će te natjerati na akciju. Čini se da je konačno došao ‘taj’ dan, a vaš partner želi ‘popričati’ s vama.

Mogli biste posumnjati da što god mu je na umu ima neke veze s vama i kako želi da promijenite nešto na sebi kako bi njegov život s vama bio ukusniji.

Vi ste se promijenili, a i on, i on je voljan prilagoditi se, ali treba vašu pomoć u ovom odjelu. Vaš partner mora znati jeste li spremni obaviti posao koji je potreban kako bi ovaj odnos dobro funkcionirao.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ono što oni ne zna je da ste spremni, voljni i sposobni, zahvaljujući Punom Mjesecu u Ovnu. Pogađa vas: NE želite da ovaj odnos postane statistika; vaš ljubavni život nije kolateralna šteta, i zato, ovog dana to dokažete svom partneru i to funkcionira!

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 11. oktobra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top