TOKOM SEDMICE: Ribe će ostvariti poznanstvo, Lavu se vraćaju GREŠKE iz PROŠLOSTI, Vaga bijesna u SVAĐI, Strijelac dobija VIJESTI o NOVCU

TOKOM SEDMICE: Ribe će ostvariti poznanstvo, Lavu se vraćaju GREŠKE iz PROŠLOSTI, Vaga bijesna u SVAĐI, Strijelac dobija VIJESTI o NOVCU

23 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Tokom sedmice: Radno mjesto bi moglo biti vrlo užurbano dok se kolega sprema otići na važno poslovno putovanje. Živci bi mogli biti napeti, a ćudi kratke. Pokušajte ostati usredotočeni i obavite sve što je potrebno bez da se izludite. Možda ste vi ta koja sprječava sve ostale da ne polude, iako biste se i sami mogli sakriti u ormar. Izgovorite molitvu zahvale kada se vaš kolega konačno odveze u taksiju.

 

 

BIK

Trenja ili drugi problemi na poslu mogli bi uzrokovati da poželite dati otkaz, ali briga oko novca mogla bi vas spriječiti da to ne učinite. Svakako morate preispitati svoju situaciju. Možda je promjena položaja upravo ono što vam sada treba. Možda imate neiskorištene talente koji bi vas mogli učiniti tržišnijim, a možda biste željeli i trenirati te talente. Razmisli o ovome! A ako stvarno mislite da želite promjenu, krenite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Obično ste vrlo intuitivna osoba, a ovih dana biste mogli iskusiti vidovitost koja bi mogla parirati Babi Vangi. Možda se osjećate posebno usklađeni s drugim razinama, a vaši snovi će vjerojatno biti snažni i živopisni. Koristite poruke koje primate da potaknete kreativne potrage. Okušajte se u slikarstvu, glazbi ili poeziji. Ne samo da ćete biti zadivljeni rezultatima, već ćete naučiti još više iz samog rada.

 

 

RAK

Možda ćete imati prekrasne dane. Vaša mašta, intuicija i kreativnost su na visokom nivou, a inspiracija za nova umjetnička djela mogla bi vam ispuniti srce i mozak. Rado ćete razgovarati o svojim idejama sa svakim tko pokaže interes. Jedina mračna točka u danu mogla bi biti da dijete, bliski prijatelj ili ljubavnik padne u mrcvar jer se osjeća ignorirano. ne brini. Oni će izaći iz toga.

 

 

LAV

Vaše samopouzdanje bi moglo biti u boksu. Pogreške iz prošlosti mogle bi vas progoniti i možda vas na trenutak prevlada strah da ćete ponovno napraviti slične pogreške. Prisilite se da budete objektivni prije nego što se izludite. To bi vam moglo uzrokovati neke nepotrebne probleme. Pokušajte shvatiti da ste jedinstveni i da imate vještine i talente koji vas izdvajaju od svih.

 

 

 

DJEVICA

Knjige i filmovi mogu vas potaknuti da se uključite u umjetničke aktivnosti. Vaš estetski osjećaj je vrlo visok, i možda crpite svoju inspiraciju iz viših sfera. Možda biste željeli prošetati umjetničkom galerijom ili muzejom i pokušati osjetiti osjećaje onih iz prošlosti. Toplo i ljubazno pismo ili telefonski poziv mogli bi doći od romantičnog partnera, što će vam još više podići raspoloženje. Dan je vrlo emocionalno zadovoljavajući.

VAGA

Vaš bi dom danas mogao biti vrlo prometno mjesto. Posjetitelji bi mogli dolaziti i odlaziti tijekom dana, vjerojatno vas s vremena na vrijeme živcirati. Možda ćete morati smirivati ​​izljeve bijesa od strane člana vašeg kućanstva. Pazite, međutim, da vas problem ove osobe ne upali toliko da i vi uđete u napad bijesa. Pokušajte ostati smireni i usredotočeni i proći ćete kroz dan.

 

 

ŠKORPIJA

Općenito, obično ste vrlo fizički orijentirana osoba, ali ovih dana je vjerojatnije da ćete htjeti pogledati unutra, možda eksperimentirati s vlastitim psihičkim sposobnostima ili proučavati duhovne koncepte. Također biste mogli biti zainteresiraniji nego inače za umjetnost, osobito ona koja dolazi iz drugih kultura. Danas ćete biti mnogo kontemplativniji nego inače. Moglo bi se pokazati prosvjetljujućim zapisati svoje misli.

 

 

STRIJELAC

Neke divne vijesti u vezi s novcem i karijerom danas bi mogle doći do vas. Vaša prirodna ljubaznost i simpatija prema drugima doveli su do toga da steknete neke dobre prijatelje koji su također vrijedni poslovni kontakti. Ovo se definitivno isplati. Vaš estetski osjećaj je na vrhuncu svih vremena, tako da je ovo sjajan dan za početak svih kreativnih projekata koje imate na umu. Uspjeh vam svakako dolazi!

 

 

JARAC

Netko s kim radite možda će trebati suosjećajno rame za plakanje danas. Stres na poslu nadilazi svačiju sposobnost da izdrži, stoga se nemojte iznenaditi ako u nekom trenutku kolega prolije pokoju suzu. Možda ćete otkriti da je vaše strpljenje gurnuto izvan svojih normalnih granica. U ovakvim danima najbolje je raditi što brže možete, ostati usredotočen i otići na piće nakon što odete s posla. Onda ugodna šetnja kući!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Financijski razlozi mogli bi odgoditi početak novog projekta koji ste dugo željeli započeti. Možda nemate dovoljno sredstava koja su vam potrebna, ili je možda trošak malo veći nego što ste očekivali. Nemojte tonuti u očaj. Ovo je samo još jedno privremeno kašnjenje. Pooštrite proračun i izvršite zamjene. Upotrijebite svoju urođenu domišljatost da to zaobiđete i projekt bi trebao biti točno prema planu.

 

 

RIBE

Grupne aktivnosti koje uključuju meditaciju, psihičke ili duhovne teme ili umjetničke aktivnosti vjerojatno su vam trenutno vrlo privlačne. Ovo je savršen dan za početak nastave ili pohađanje predavanja o takvim temama. Mogli biste upoznati neke zanimljive ljude koji će postati bliski prijatelji. Vjerojatno ćete osjetiti psihičku vezu s bilo kim koga danas sretnete i vjerojatno ćete imati osjećaj da vam se život promijenio na bolje. Uživajte!