Nekome će ova tri dana donijeti SUDBONOSNI SUSRET, a nekome FLERT koji će postati PRAVA LJUBAV…

OVAN

Imate priliku produbiti svoju vezu na divan način. Trenutačni nebeski aspekt ukazuje na to da možete odvojiti vrijeme da nekome do koga vam je stalo date do znanja kako se osjećate. Dopustite da vaša veza padne u lagani tempo, koji će vam oboje biti ugodan. To će vam omogućiti da se stvarno upoznate na osobnijoj razini.

 

 

BIK

Imate priliku usporiti u bliskim osobnim odnosima. Ovo nije vrijeme da prebrzo nabijate tempo, već da dopustite da se sve odvija na svoj način i u svoje vrijeme. Nebeski aspekt dana daje priliku za to. Ako imate stvari koje možete raditi zajedno, samo uživajte u osjećaju bliskosti i obnovljenoj toplini koju to donosi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Neki nebeski aspekti to imaju, a neki ne. Planetarna konfiguracija može vam obećati svijet, ali svakako potpišite jamstvo prije nego što poklonite svoje srce. Ovo bi mogla biti prekrasna prilika za romantiku, buđenje osjećaja koje dugo niste doživjeli. S druge strane, cijelo iskustvo može biti razočaravajuće. Pažljivo birajte razgovor kako biste otkrili u što se možda upuštate.

 

 

RAK

Nećete morati tražiti jako daleko ako vam je potreban savjet o tome kamo otići na spoj, jer su prijatelji voljni poći s vama i pridružiti se zabavi kad god je to moguće. Planetarna konfiguracija dana ukazuje na to da ćete morati biti jaki ako želite biti sami sa svojim ljubavnikom i uživati ​​u mirnim trenucima. Drugi žele s vama stvoriti atmosferu zabave.

 

 

LAV

Sjajna je ideja se zabaviti kod kuće i pozvati nekoliko prijatelja s kojima se osjećate jako ugodno, ako je moguće. Postoji šansa da se približite nekome koga poznajete iz prošlosti na prilično pozitivan način. Planetarna konfiguracija dana ukazuje na to da ćete morati biti prilično čvrsti u svojim namjerama. U ovom slučaju lažna skromnost ne ide u prilog.

 

 

DJEVICA

Može li ovo proći kao brod u noći ili je to prava stvar? Planetarna konfiguracija ukazuje na to da je dobra ideja pažljivo razmotriti sve ponude prije donošenja velikih odluka. Moglo bi se pretvoriti u bilo što, od romanse stoljeća do jednostavno prekrasnog prijateljstva. Nemojte na kraju biti razočarani – odvojite malo vremena da se stvarno upoznate.

Nastavak na sljedećoj strani…

Nekome će ova tri dana donijeti SUDBONOSNI SUSRET, a nekome FLERT koji će postati PRAVA LJUBAV…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top