DO KRAJA SEDMICE: Vrijeme je da jedan znak PRIHVATI BOLNU ISTINU i da se PRESTANE NADATI!-

OVAN

Niste zadovoljni poslom i vrlo rado bi promijenili radno mjesto, ali trenutno nemate ništa bolje što se nudi. Trpi vam obiteljski život, jer vremena uvije manjka, ne samo kod vas, nego i kod vaše voljene osobe. Nešto ćete morati poduzeti i promijeniti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Zaboravite na sve nesporazume i ovih dana na neki način obradujte i iznenadite voljenu osobu. Uljepšajte si ove dane do kraja ove sedmice. Zaboravite na jedan dan i na obaveze i probleme, jednostavno napravite prostora jedan dan za vas dvoje.

 

 

BLIZANCI

Dani do kraja sedmice bit će vam pretrpani poslom, ali bez brige, isplatit će vam se. Iskoristite ove dane za napredovanje u poslu i za povećanje financija. Ali ne nosite kući nervozu, jer na takav način prenosite svoje loše raspoloženje i na vašu obitelj.

 

 

RAK

Budite koncentrirani na posao, jer i najmanja greška na poslu bi vas mogla skupo koštati. U glavi vam se roji stotinu misli, osoba i drugih problema, ali na poslu ostanite fokusirani samo na radne zadatke.

 

 

LAV

Dani do kraja sedmice donose neke novitete i promijene u radnoj sredini. Moguće je da ćete dio posla morati naučiti, odnosno bit ćete obučeni od strane voditelja, a onda sve to primjeniti u poslu. U ljubavi se dosta dajete, ali vaša voljena osoba kao da ne primjećuje koliko se trudite, pa vas to sve pomalo frustrira.

 

 

DJEVICA

Ne ustručavajte se voljenoj osobi reći sve što vam leži na duši i kakvi vas sve problemi muče. Iako smatrate da ju tako štedite, zapravo možete napraviti kontra efekt. Vaša voljena osoba može pomisliti posve nešto drugo zato što ste tako neraspoloženi i nezainteresirani.

Nastavak na idućoj stranici…

DO KRAJA SEDMICE: Vrijeme je da jedan znak PRIHVATI BOLNU ISTINU i da se PRESTANE NADATI!-

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top