Zvijezde OVIM znacima predviđaju POČETAK VEZE sa OSOBOM za kojom PATE u TIŠINI…

astralna energija

OVAN

Što više možete proširiti sve aspekte svog mentalnog, emocionalnog i fizičkog života, to bolje. Astralna energija vas potiče da bacite oprez u vjetar i istražite nove mogućnosti. Zauzmite stav avanture! To je osobito istinito u vašim osobnim odnosima, gdje vam širi pogled može donijeti više zadovoljavajuće iskustvo. Samo trebate napraviti taj početni skok vjere

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Nećete htjeti biti ni na koji način ograničeni. Ako imate jedan skup planova, a vaš partner (sadašnji ili budući) ima drugi, nećete biti raspoloženi za kompromise, već ćete htjeti izaći i uživati ​​pod svojim uvjetima. To neće dovesti do većih nesuglasica, jer bi vas razdvojeno vrijeme zapravo moglo zbližiti.

 

 

BLIZANCI

Vaša će intuicija biti na pravom mjestu. Ako ste se pitali o određenoj novoj vezi i da li da postanete ozbiljniji ili da se držite na distanci, možda bi bilo dobro da ga večeras pozovete k sebi ili na objed. Nakon kratkog vremena imat ćete svoj odgovor i točno ćete znati koji sljedeći korak.

 

 

RAK

Ovo je sjajno vrijeme da organizirate zabavu i pozovete sve one ljude koje volite, cijenite i kojima se divite. Svi su raspoloženi za smijeh i željni izvući ono najbolje u drugima, a ako tražite malo romantike, onda je u ovakvoj situaciji možete pronaći. Budite otvorenog uma dok promatrate prostoriju!

 

 

LAV

Nije dobro pokušavati natjerati određeni argument da ide svojim putem, čak i ako ste u pravu, a jednostavno znate da bi to riješilo sve vaše trenutne probleme. Sadašnja astralna energija vas može potaknuti da se zauzmete za ono što smatrate ispravnim, ali što se tiče bliske ljubavne veze, morate isprobati drugu taktiku kako biste doista primili poruku kući.

 

 

DJEVICA

Prisutna astralna energija dovodi vas do te točke u kojoj shvaćate da vam je razgovor stvarno pomogao da shvatite da ste spremni napraviti dublju predanost posebnoj osobi. Ono što sada podrazumijeva još je više pričanja, ali na takav način da vas oboje potiče na razmišljanje o svojoj budućnosti i načinu na koji bi se vaš zajednički život mogao odvijati. Samo naprijed!

Nastavak na idućoj stranici…

Zvijezde OVIM znacima predviđaju POČETAK VEZE sa OSOBOM za kojom PATE u TIŠINI…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top