Vezi OVOG znaka se bliži kraj, jer LJUBAVI više NIJE OBOSTRANA, dok će Škorpiji teško pasti BOLNA ISTINA…

OVAN

Ljubav i romantika sada okupiraju vaš um i mogli biste aktivno krenuti u potragu za romantičnim partnerom ako ste slobodni. Ako ste već s nekim, vrijeme je da donesete neku važnu odluku, primjerice hoćete li podići vezu na višu razinu ili će vam biti bolje bez nje. U svakom slučaju,  očekuju se elike promjene na planu odnosa.

 

 

BIK

Dobro je upijati puno stvari. Time se zapravo izbjegava niz trivijalnih svađa. Ali ponekad morate i progovoriti. Ako vam je stav i ponašanje vašeg partnera smetalo, recite to. Stvari će ići samo na bolje. Poznato je da stojite iza svojih vrijednosti i načela. Djelujte unutar granica.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Možete smoći hrabrosti da važnoj osobi date do znanja što osjećate prema toj osobi. Iskoristite prilike koje vam se mogu ukazati na najbolji mogući način. To su dani kada se prepustite struji. Možda vas mnoge druge stvari ne zabrinjavaju, za to zahvalite zvijezdama.

 

 

RAK

Na tanjuru ćete imati više nego što možete podnijeti. Čini se da ste upleteni u više afera uz naporan radni raspored. Zbog toga se morate odreći svog posla, što će se u budućnosti pokazati kobnim za vas. Pokušajte biti iskreni i otvoreni sa svojim partnerom i samo uživajte u onome što imate dok to imate.

 

 

LAV

Ovo su zagonetni dan  za vas što se tiče odnosa. Nećete uspjeti razumjeti postupke i motivaciju svog partnera. Vjerojatno će se u vama pojaviti i nejasan osjećaj uznemirenosti i nezadovoljstva. Morate dati vremena da sve riješite. Pokušaj požurivanja stvari danas neće biti od pomoći. Radije polako i situacija će se riješiti sama od sebe.

 

 

DJEVICA

Ljudi vam se mogu obratiti tražeći suosjećanje, a vi biste to mogli pogrešno shvatiti kao pokušaj privlačenja vaše pažnje! Za one koji su već u vezama jako će biti stalo da provedu malo kvalitetnog vremena sa svojim voljenim. Želite biti sami s njima i razmijeniti misli s njima u tihoj komunikaciji.

Nastavak na sljedećoj strani…

Vezi OVOG znaka se bliži kraj, jer LJUBAVI više NIJE OBOSTRANA, dok će Škorpiji teško pasti BOLNA ISTINA…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top