Vezi OVOG znaka se bliži kraj, jer LJUBAVI više NIJE OBOSTRANA, dok će Vagi teško pasti BOLNA ISTINA…

Vezi OVOG znaka se bliži kraj, jer LJUBAVI više NIJE OBOSTRANA, dok će Vagi teško pasti BOLNA ISTINA…

23 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Dobro je upijati puno stvari. Time se zapravo izbjegava niz trivijalnih svađa. Ali ponekad morate i progovoriti. Ako vam je stav i ponašanje vašeg partnera smetalo, recite to. Stvari će ići samo na bolje. Poznato je da stojite iza svojih vrijednosti i načela. Djelujte unutar granica.

 

 

BIK

Možete smoći hrabrosti da važnoj osobi date do znanja što osjećate prema toj osobi. Iskoristite prilike koje vam se mogu ukazati na najbolji mogući način. To su dani kada se prepustite struji. Možda vas mnoge druge stvari ne zabrinjavaju, za to zahvalite zvijezdama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Na tanjuru ćete imati više nego što možete podnijeti. Čini se da ste upleteni u više afera uz naporan radni raspored. Zbog toga se morate odreći svog posla, što će se u budućnosti pokazati kobnim za vas. Pokušajte biti iskreni i otvoreni sa svojim partnerom i samo uživajte u onome što imate dok to imate.

 

 

RAK

Ovo su zagonetni dan  za vas što se tiče odnosa. Nećete uspjeti razumjeti postupke i motivaciju svog partnera. Vjerojatno će se u vama pojaviti i nejasan osjećaj uznemirenosti i nezadovoljstva. Morate dati vremena da sve riješite. Pokušaj požurivanja stvari danas neće biti od pomoći. Radije polako i situacija će se riješiti sama od sebe.

 

 

LAV

Ljudi vam se mogu obratiti tražeći suosjećanje, a vi biste to mogli pogrešno shvatiti kao pokušaj privlačenja vaše pažnje! Za one koji su već u vezama jako će biti stalo da provedu malo kvalitetnog vremena sa svojim voljenim. Želite biti sami s njima i razmijeniti misli s njima u tihoj komunikaciji.

 

 

DJEVICA

Ne budete li oprezni, nesporazumi i intervencije treće strane mogu stvoriti ozbiljne potrese u vašem ljubavnom životu. Morate naučiti vjerovati svojim osjećajima kao i osjećajima svog partnera. Stavite veći naglasak na ono što osjećate, a ne na ono što vam drugi govore. Također biste se trebali povjeriti svom partneru u vezi s profesionalnim stvarima koje vas muče.

VAGA

Pravo je vrijeme da posebnu pozornost posvetite svojoj obitelji. Aktivnosti djece mogu vas okupirati tijekom ovih dana. Možete prisustvovati recitalu ili igri u kojoj sudjeluje vaše dijete. Također možete posjetiti svoje roditelje ili planirati putovanje do njih ako žive daleko. Vaši najbliži će cijeniti svaku malu, ali promišljenu gestu koju želite učiniti. Oni koji nisu u vezi će saznati nešto o bivšem što im neće biti drago čuti. Možda je krenuo dalje sa životom i više ne misli na vas.

 

 

ŠKORPIJA

Ovih dana ćete vjerojatno biti zaokupljeni drugim stvarima i manje ćete obraćati pažnju na svog partnera, ali ćete od partnera dobiti mnogo vrijedne praktične i emocionalne podrške. On/ona bi vam danas mogao pomoći i oko financijskih pitanja. Dakle, svakako pokažite svoju zahvalnost, čak i ako je to u maloj mjeri.

 

 

STRIJELAC

Teško ćete svom partneru posvetiti onoliko vremena koliko želite zbog pritiska koji stvara niz vanjskih čimbenika. Profesionalne obveze sada vam mogu oduzeti većinu vremena. Obavezno prenesite svoje osjećaje partneru i vidjet ćete da ima puno više razumijevanja nego što ste mislili.

 

 

JARAC

Zadržite pozitivno raspoloženje čak i ako vaša trenutna veza ne funkcionira. Vaš partner ne uzvraća iste osjećaje kao vi. Vrijeme je da graciozno krenete dalje, a da nikoga ne povrijedite. Upoznajte ljude i zabavljajte se. S vašim pozitivnim stavom, mogli biste pronaći nekoga odmah preko vrata. Čekaju vas iznenađenja. Budite ponizni i nježni.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Morate shvatiti da iako može biti puno ljubavi, svaka veza treba raditi da bi se održala. Jednostavno biti zaljubljen nije dovoljno; trebali biste pokazati svoju ljubav s vremena na vrijeme. Ignoriraš geste već neko vrijeme. Ako odmah ne popravite ovu sklonost, vaš će partner početi misliti da ste izgubili interes i možda će početi tražiti drugdje.

 

 

RIBE

Ljubav i romantika sada okupiraju vaš um i mogli biste aktivno krenuti u potragu za romantičnim partnerom ako ste slobodni. Ako ste već s nekim, vrijeme je da donesete neku važnu odluku, primjerice hoćete li podići vezu na višu razinu ili će vam biti bolje bez nje. U svakom slučaju,  očekuju se elike promjene na planu odnosa.