ŠKORPIJA će vam dati DUŠU ako treba. Svako dobro vratit će vam još boljim, ali ako ju nepravedno optužite i povrijedite, IZGUBIT ĆETE JU ZAUVIJEK!

Škorpioni posvećuju veliku dozu pažnje drugim osobama. Ali ako ga povrijedite, ili optužite za nešto za što nije kriv, izgubit ćete ga zauvijek. Empatija vam je uvijek na prvom mjestu i ona određuje vaš životni put kojim se vi krećete. Oduvijek ste bili u stanju drugima pružiti mnogo više nego što pružate sebi u svome životu.

Briga za osobe koje su okružene vama je poznata svima koji vas imalo znaju. Svi znaju da ste dobra osoba. Važno vam je da drugi imaju dobro mišljenje o vama, što je i istina da ste vrlo cijenjeni i prihvaćeni u društvu. Ne volite nepravdu i laži. Na svom radnom mjestu ste među omiljenima.

U stanju ste odraditi čak i tuđi posao samo da sve bude obavljeno na vrijeme. Nikada vam nije bilo teško podmetnuti svoja leđa i pomoći nekome kada je u nevolji. Druge osobe kada prepoznaju svu tu vašu dobrotu vam se često oduže na sličan način, samo da bi vam pokazale zahvalnost za neka vaša djela.

Imate istinske prijatelje koji vas mnog poštuju i vole i sretni su što imaju takvog prijatelja pokraj sebe. Uvijek ima osoba koje takve osobe poput vas iskorištavaju. To se i vama dešava, no vi ih uvijek đentlmentski udaljite iz vašeg života, jer ne želite imati takve osobe pokraj sebe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Takve osobe vam se nikada neće odužiti niti na koji način, zato što takve osobe gledaju samo svoje interese, i nije ih briga niti malo za druge. Morate pripaziti koje sve pomažete, doći će vrijeme kada ćete i vi trebati pomoć, a pojedine osobe se neće niti potruditi pružiti vam istu tu pomoć. U tom trenutku…

Nastavak na idućoj stranici…

ŠKORPIJA će vam dati DUŠU ako treba. Svako dobro vratit će vam još boljim, ali ako ju nepravedno optužite i povrijedite, IZGUBIT ĆETE JU ZAUVIJEK!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top