OVA 2 znaka će doživjet ljubav na prvi pogled i susret srodnih duša, dok će OVI znakovi sedmicu provesti u svađi…

OVA 2 znaka će doživjet ljubav na prvi pogled i susret srodnih duša, dok će OVI znakovi sedmicu provesti u svađi…

30 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Ako želite poboljšati svoj ljubavni odnos, ne biste se trebali ljutiti na svog partnera zbog malih problema jer bi vam te stvari mogle stvoriti probleme. Uz to, nehotice će biti i nepovoljnih situacija i nesporazuma. Ovaj tjedan, čini se da će zdravstveni problem vašeg partnera ovaj tjedan nestati i to će vam pomoći da s njima dublje razgovarate o svom zajedničkom životu. Također, podijelit ćete sve važne aspekte budućeg života.

 

 

BIK

Ako želite ojačati svoju ljubavnu vezu, onda morate učiniti da vaš partner osjeti koliko je poseban za vas. Ako to učinite, tada ćete moći izbjeći nekoliko nevolja koje dolaze u ljubavnom životu. Takve povoljne situacije dovest će do porasta vaše razine samopouzdanja, a zauzvrat i vaš partner može učiniti nešto posebno za vas. Ovaj tjedan bit će jedan od najposebnijih dana u vašem zajedničkom životu. Doživjet ćete dubinu svoje ljubavi sa svojim partnerom, zbog čega ćete ga obasipati ljubavlju i privrženošću, a također će vidjeti kako ga podržavate na svakom koraku.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Bilo bi idealno kada bi mogli uzeti nekoliko dana samo za sebe i sa svojom voljenom osobom otići na putovanje. Samo vas dvoje i u tišini. Ne morate nikome reći gdje ste. Istina da bi onda morali biti spremni na one koji bi se zbog toga naljutili na vas. No bez obzira da li ćete se odlučiti na takav korak ili ne, nešto drugo će obilježiti ovaj tjedan. Postoji velika vjerojatnost da u obitelji dođe do nesuglasica zbog ne podržavanja vaše veze.

 

 

RAK

Tijekom ovog tjedna postoji vjerojatnost da će u vašoj obitelji lebdjeti neki problemi. Ali isto tako, izbjegavajte ismijavati partnera zbog svake trivijalne stvari, inače vaša priroda može naljutiti vašeg ljubavnika, što će vas također mučiti kasnije. Zato razmisli prije nego što mu/joj išta kažeš. Ovog tjedna moguće je da će se vašem partneru otkriti velika istina o vašoj prošlosti. Zbog toga, nesigurnost može porasti u njihovim umovima. U takvoj situaciji, umjesto da od svog partnera skrivate dezinformacije vezane za tu tajnu, sve informacije ćete morati sami podijeliti s njim.

 

 

LAV

Ovaj tjedan možda ćete upoznati posebnu osobu i shvatiti značenje ljubavi. Moguće je da ćete ju sresti na zabavi ili bilo kojoj drugoj zabavi. U takvoj situaciji morate biti pravilno odjeveni kako biste izgledali privlačno i zgodno. Ovaj tjedan dat ćete sve od sebe da provedete vrijeme sa svojim partnerom. Također ćete imati romantične sklonosti i uživati ​​u ukusnoj hrani s njima. Doživjet ćete značaj pravog odnosa i apsolutne vjere u zajedničku budućnost.

 

 

DJEVICA

Ako ste prije obećali da ćete svog ljubavnika povesti na putovanje, ovaj tjedan to nećete ispuniti. To bi moglo uzrujati vašeg ljubavnika, kao i mogućnost da između vas oboje dođe do velikog spora. Možda ćete saznati nešto o prošlosti vašeg partnera, zbog čega se nad vašim životom mogu nadviti oblaci strepnje. To će također pokazati nedostatak povjerenja u vas oboje.

VAGA

Tijekom ovog tjedna postoji vjerojatnost da će u vašoj obitelji lebdjeti neki problemi. Ali isto tako, izbjegavajte ismijavati partnera zbog svake trivijalne stvari, inače vaša priroda može naljutiti vašeg ljubavnika, što će vas također mučiti kasnije. Zato razmislite prije nego što mu/joj išta kažeš. Iz perspektive bračnog života, ovo vam se vrijeme može pokazati pomalo teškim. Jer u ovom trenutku vaš će partner od vas očekivati ​​nešto više, što nećete moći ispuniti.

 

 

ŠKORPIJA

Tijekom ovog tjedna morat ćete se dobro ponašati prema svom ljubavniku i njegovim/njezinim prijateljima. Jer u ovom trenutku moguće je da raspoloženje vašeg dragog ostane vrlo neizvjesno, zbog čega vas može prozvati pred svojim prijateljima. Zbog toga možete biti poniženi pred svima. Muškarci ovog zodijaka ovaj će se tjedan vidjeti sretni zbog slasnih delicija koje priprema njihova voljena osoba. U slučaju da vam nehotice mnoge stvari pođu po zlu, nemoguće je pogriješiti dok slasne delicije. Umjesto da ga uvijek iznova kritizirate, dajte mu vremena i pokušajte ga s ljubavlju uvjeriti.

 

 

STRIJELAC

Ako ste slobodni i čekate pravog ljubavnika, dobit ćete priliku upoznati osobu preko svojih bliskih prijatelja i zaljubiti se na prvi pogled. Uz to ćete imati osjećaj privlačnosti prema njemu. Ovaj tjedan shvatit ćete da je vaš partner jedina osoba koja stoji uz vas u vašim nedaćama. Tako ćete imati više ljubavi i naklonosti prema njemu. Također, voljet ćete provoditi svoje dragocjeno vrijeme s njim i tako će u vašoj vezi biti dobra snaga.

 

 

JARAC

Tijekom ovog tjedna savjetujemo vam da budete oprezni pred ljubavnikom dok razgovarate s prijateljima. Ako je moguće, izbjegavajte takva okupljanja na kojima se obje strane mogu podudarati, inače može doći do slučajeva kada ćete možda morati stati na stranu jedne strane i sukobi će uslijediti sami po sebi. Oni u braku mogu osjetiti gušenje u bračnom životu, a vidjet će se i kako traže od partnera neke trenutke slobode. Za to će također planirati otići negdje s nekim od svojih prijatelja ili bliskih prijatelja. Međutim, ako to učinite, vaš supružnik može biti jadan. Stoga, neka pokuša razumjeti vaše stajalište.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Osobe vašeg horoskopskog znaka su po prirodi strastveni i brižni. To je razlog zašto mogu postati uspješni ljubavnici. Ovo je nešto što će takvi ovog tjedna čuti od svojih dragih. Jer će se tijekom tog vremena vidjeti kako se brinu o svojim najmilijima. Ovaj će tjedan vaš partner značajno napredovati u svom poslu. Kao rezultat toga, sreća će doći u vaš zajednički život. Ovaj tjedan također će završiti romantičnom večerom.

 

 

RIBE

Budući da se plan za odlazak na putovanje s voljenom osobom napravljen može iznenada otkazati, možda ćete se osjećati loše. Jer moguće je da se vaš dragi zatekne u nekom hitnom poslu zbog kojeg odbija ići na put. Međutim, ne smijete izgubiti raspoloženje i povećati moral ljubavnika. Početak ovog tjedna počet će svađom s vašim partnerom. No do kraja tjedna ove će se svađe razriješiti i vaš će bračni život biti bolji. Stoga držite svoj bijes pod kontrolom na početku i riješite spor tako što ćete razgovarati s njim čim se vaš partner smiri.