BOGATSTVO DOLAZI u VELIKOM STILU! OVA 2 znaka će imati VIŠE nego što su IKADA POŽELJELI!

BOGATSTVO DOLAZI u VELIKOM STILU! OVA 2 znaka će imati VIŠE nego što su IKADA POŽELJELI!

24 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Općenito, novac i financijska pitanja bit će povoljni ovaj tjedan. Ulaganje u malim inkrementima je bolje od velikog jednokratnog ulaganja. Nije dobro vrijeme za ulaganje u tržište dionica. Ako ste dali novac drugima, može biti vraćen. Prijatelji i prethodna ulaganja u vašu tvrtku mogu donijeti velike novčane dobitke. Ako u obitelji postoje imovinski problemi, izbjegavajte donošenje značajnih odluka.

 

 

BIK

Savjetuje se da ovaj tjedan izbjegavate kupnju zemlje ili imovine. Projekti i poslovi vezani uz modu ili kreativnost mogli bi imati nepredviđene izdatke. Savjetuje se da planirate unaprijed kako biste spriječili novčane brige. Ovaj će tjedan financijski biti osrednji. Uštedjet ćete kao što ste mislili, ali osim ulaganja u osiguranje, možda će vam trebati i savjet stručnjaka. Obiteljske zajednice mogu uzrokovati izdatke.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo može biti dobar monetarni tjedan. Bolja planetarna podrška početkom ovog tjedna može vam pomoći da ubrzate svoj napredak. Ovo je vrijeme da se usredotočite na dugotrajne projekte. Sredina tjedna mogla bi vam pomoći da riješite neke stare probleme. Vaša financijska situacija mogla bi ostati stabilna i mogli biste steći bogatstvo do kraja tjedna, što će vam omogućiti da uživate u svojoj financijskoj slobodi. Možete dobiti više nego ste ikada poželjeli.

 

 

RAK

Tjedan bi mogao donijeti neke dodatne izdatke. Budući da bi moglo početi brinuti i činiti se da je udio potrebnog novca ispod cilja koji morate ispuniti, možda ćete se morati početi truditi. Međutim, predviđa se da biste mogli imati izvor zarade kako se tjedan približava kraju. Vodite račun o tijeku novca.

 

 

LAV

Pronaći ćete neke obećavajuće prilike da povećate svoju zaradu dodatnim izvorima prihoda. Sredinom tjedna položaj zvijezda mogao bi vam dodatno pogodovati u jačanju financijske pozicije. Mogli biste ovaj tjedan imati priliku za ulaganja koja bi vam mogla donijeti visok povrat. Vaše bi vas zvijezde također mogle podržati da ulažete u sektor nekretnina, pa pustite da sve ide svojim tokom. Do kraja tjedna možete postati bogat čovjek i imati više nego ste ikada poželjeli.

 

 

DJEVICA

Dobar tjedan za vas za ulaganje u nekretnine. Možda ćete biti zainteresirani za dobivanje pravih uvida za ulaganje u prave puteve u vremenu koje dolazi. Jedini savjet je da ne idete na kratkoročna ulaganja jer vam to nikako ne bi pomoglo. Također, uložite svoj novac samo u sigurne zone, a ne u bilo što špekulativno.

VAGA

Tjedan će biti uzbudljiv za one koji se bave trgovinom. Poslovi koji su dugo bili na čekanju mogli bi se finalizirati, što bi moglo dovesti do naglog porasta vaših novčanih priljeva. Oni koji rade u privatnoj organizaciji mogu vidjeti dobar rast novca. Ovaj bi se tjedan mogao pokazati kao pravo vrijeme za štednju, a mogli biste uštedjeti zadržavajući dugoročni fokus.

 

 

ŠKORPIJA

Očekuje se mješoviti tjedan po pitanju novca i financija. Ne mora svaki proizvod biti na akciji. Neplanirano putovanje moglo bi vam uzeti danak. Financijski, ovaj tjedan možete putovati sa starijim bratom ili sestrom ili prijateljem. Ulaganje novca u burzu može biti rizično. Moguć je neki neočekivani financijski gubitak. Predviđa se dobit ili korist kroz nova ulaganja.

 

 

STRIJELAC

Ovo je običan tjedan za štednju i potrošnju. Bilo bi darova za rodbinu i prijatelje.  Loš tjedan za posuđivanje novca. Neplanirano putovanje moglo bi vas koštati novca. Izbjegavajte uredsku politiku i budite oprezni prema svojim suradnicima. Primanje netočnih informacija ili nesporazum na poslu može uzrokovati stres. Možda ćete uspjeti u svojoj spisateljskoj karijeri.

 

 

JARAC

Pričekajte bolje vrijeme i ostvarite dobre rezultate svojih napora. Mnoge smetnje vas mogu namamiti. Vjenčanja i zabave, mogli bi vas ovaj tjedan natjerati da potrošite više novca nego što ste zaradili. Pokušajte to izbjeći; savjetujte vaš tjedni financijski horoskop. Nemojte ulagati ni u što, ili ćete možda morati proći kroz značajan gubitak.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Vrijeme je da pregledate ili ponovno izradite svoj financijski plan. Možda ćete se suočiti s preprekama i boriti se da postignete svoje ciljeve. Na početku tjedna, važne financijske stvari mogu biti zbrkane, ali više sreće može vam pomoći financijski kako tjedan bude odmicao. Vikend može donijeti nove prilike. To također ukazuje na to da biste kasnije ovog tjedna mogli biti dobri, pa iskoristite ovo.

 

 

RIBE

Vaše financijsko predviđanje za tjedan zvuči dobro. Vaš bankovni saldo mogao bi se poboljšati. Postoje mogućnosti da dodate dodatni izvor prihoda. Ako razmišljate o nekim novim investicijama, ovaj je tjedan savršen za početak. Vaša bi vam ulaganja mogla donijeti dobar povrat. Međutim, savjet je ulagati tamo gdje vidite jamstvo povrata. Pažljivo analizirajte prije ulaganja.