BOGATSTVO DOLAZI u VELIKOM STILU! OVA 2 znaka će imati VIŠE nego što su IKADA POŽELJELI!

OVAN

Općenito, novac i financijska pitanja bit će povoljni ovaj tjedan. Ulaganje u malim inkrementima je bolje od velikog jednokratnog ulaganja. Nije dobro vrijeme za ulaganje u tržište dionica. Ako ste dali novac drugima, može biti vraćen. Prijatelji i prethodna ulaganja u vašu tvrtku mogu donijeti velike novčane dobitke. Ako u obitelji postoje imovinski problemi, izbjegavajte donošenje značajnih odluka.

 

 

BIK

Savjetuje se da ovaj tjedan izbjegavate kupnju zemlje ili imovine. Projekti i poslovi vezani uz modu ili kreativnost mogli bi imati nepredviđene izdatke. Savjetuje se da planirate unaprijed kako biste spriječili novčane brige. Ovaj će tjedan financijski biti osrednji. Uštedjet ćete kao što ste mislili, ali osim ulaganja u osiguranje, možda će vam trebati i savjet stručnjaka. Obiteljske zajednice mogu uzrokovati izdatke.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo može biti dobar monetarni tjedan. Bolja planetarna podrška početkom ovog tjedna može vam pomoći da ubrzate svoj napredak. Ovo je vrijeme da se usredotočite na dugotrajne projekte. Sredina tjedna mogla bi vam pomoći da riješite neke stare probleme. Vaša financijska situacija mogla bi ostati stabilna i mogli biste steći bogatstvo do kraja tjedna, što će vam omogućiti da uživate u svojoj financijskoj slobodi. Možete dobiti više nego ste ikada poželjeli.

 

 

RAK

Tjedan bi mogao donijeti neke dodatne izdatke. Budući da bi moglo početi brinuti i činiti se da je udio potrebnog novca ispod cilja koji morate ispuniti, možda ćete se morati početi truditi. Međutim, predviđa se da biste mogli imati izvor zarade kako se tjedan približava kraju. Vodite račun o tijeku novca.

 

 

LAV

Pronaći ćete neke obećavajuće prilike da povećate svoju zaradu dodatnim izvorima prihoda. Sredinom tjedna položaj zvijezda mogao bi vam dodatno pogodovati u jačanju financijske pozicije. Mogli biste ovaj tjedan imati priliku za ulaganja koja bi vam mogla donijeti visok povrat. Vaše bi vas zvijezde također mogle podržati da ulažete u sektor nekretnina, pa pustite da sve ide svojim tokom. Do kraja tjedna možete postati bogat čovjek i imati više nego ste ikada poželjeli.

 

 

DJEVICA

Dobar tjedan za vas za ulaganje u nekretnine. Možda ćete biti zainteresirani za dobivanje pravih uvida za ulaganje u prave puteve u vremenu koje dolazi. Jedini savjet je da ne idete na kratkoročna ulaganja jer vam to nikako ne bi pomoglo. Također, uložite svoj novac samo u sigurne zone, a ne u bilo što špekulativno.

Nastavak na sljedećoj strani…

BOGATSTVO DOLAZI u VELIKOM STILU! OVA 2 znaka će imati VIŠE nego što su IKADA POŽELJELI!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top