Blizancima se mijenja LJUBAVNI STATUS, Strijelac bi mogao PATITI, Vaga mora odlučiti da li da slusa SRCE ili RAZUM!-/

Blizancima se mijenja LJUBAVNI STATUS, Strijelac bi mogao PATITI, Vaga mora odlučiti da li da slusa SRCE ili RAZUM!-/

9 listopada, 2022 0 By Admin

VAGA

U narednim danima vi ćete morati odlučiti da li da slušate svoje srce i glas razuma i tek što to odlučite ćete moći srediti svoj ljubavni život. Sve dalje je na vama i sve ovisi o vama.

 

 

ŠKORPIJA

U narednim danima vi jednostavno nećete imati vremena za ljubav. Ako imate nešto isplanirano, velike su šanse da će vam svi planovi propasti, a ako nemate, ni nemojte planirati ništa.

 

 

STRIJELAC

Ako želite ljubav, onda se morate boriti za nju i zaboraviti na ponos. Imate jako veliko srce i znate voljeti kao malo tko, ali nije jednom bilo da ste patili zbog ponosa. Ako tako nastavite, patit ćete opet.

 

 

JARAC

Ono što je važno da naglasimo je da su zvijezde na vašoj stranic i da će konačno sve polako doći na svoje mjesto. Vama bi se vrlo lako mogla pružiti šansa da svoj život promijenite doslovno iz korijena.

 

 

VODOLIJA

Uvijek znate što želite i idete prema svojim željama i pri tome ne dozvoljavate nikome da vas skrene sa tog puta. Samo tako nastavite i dalje jer ste uporni i hrabri i vrlo često uspijete ostvariti ono što si zamislite i želite.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Vi znate što želite, ali da bi se osnovala veza i ljubav, potrebno je dvoje ljudi i obostrana ljubav. Imate vrlo jake emocije prema jednom Jarcu, ali on nema iste osjećaje prema vama. Kako stvari sada stoje, to se neće promijeniti. On ne osjeća isto što i vi.

Stranice: 1 2