3 znaka kojima se BIVŠI VRAĆA za vrijeme Mjeseca u Lavu od 5. marta…

3 znaka kojima se BIVŠI VRAĆA za vrijeme Mjeseca u Lavu od 5. marta…

2 ožujka, 2023 0 By Admin

Jedan od glavnih ‘iritanata’ koji se javljaju tijekom ovog tranzita može se pronaći u našoj kratkoj naravi i u našem temeljnom smislu da ‘nešto nije u redu’.

Mogli bismo se osjećati ugroženo, ali čime, ne znamo. Naše reakcije na te percipirane prijetnje mogu nas natjerati da djelujemo u obrani, ili još gore, možemo preuzeti ulogu počinitelja.

Mogli bismo se osjećati toliko uplašeni zbog nečega za što „mislimo“ da se događa, pa se potrudimo učiniti da se to dogodi, samo da to uklonimo s puta.

Možda ćemo čuti i nekoga iz naše prošlosti, a to će najvjerojatnije biti bivši, netko za koga bismo mogli biti znatiželjni, ali nismo spremni.

Na određenoj razini, oni su prijetnja koju nekako manifestiramo natrag u svoje živote. Ova prošla osoba riskira našu emocionalnu dobrobit, a ovaj tranzit će nas dovesti u pitanje razloge zašto su se vratili.

Postoji razlog zašto je ova osoba bivši, a ne ‘trenutni’ partner, a njihov ponovni ulazak u vašu orbitu podsjetit će vas na svaki razlog zašto niste zajedno.

Ovaj tranzit može dovesti do povratka bivšeg, ali to nije trajno stanje, Oni su tu samo da izazovu nevolje. Ne sviđa vam se ta osoba, a ona će vas podsjetiti zašto se osjećate ovog tjedna, počevši od 16. Septembra.

3 znaka čiji se bivši vraća su:

LAV:

Ovaj tranzit uskoro će uzdrmati vaš svijet, vrativši starog prijatelja u vašu viziju, i da, ovo je bivši – netko od koga ste bježali.

Ova osoba predstavlja kraj vašeg razuma. Faza u vašem životu u kojoj osjećate da ste jednostavno poludjeli, jer kako biste inače podnijeli tretman kakvog vam je ovaj vaš bivši pružio?

Ono što je sjajno u vezi s tim je to što možete upotrijebiti tu planetarnu vibraciju u svoju verziju zaštite, koja izgleda poput riječi.

Nemate ništa od toga. Ova osoba može pokušati privući vašu pažnju, ali znate njihove igre i ne igrate na njihov način – više ne.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ipak ste još uvijek umotani u bijes njihovog utjecaja na vas, pa biste se mogli osjećati neprijateljski i agresivno prema njima, ali ne morate brinuti. Izgradili ste sebi lijep, snažan put bez ove osobe u tome. Dopustite im da vas pokušaju vratiti – smijat ćete se njihovom neuspjehu.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2