Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 8. oktobra

Danas ćemo ljubav shvaćati s mekšim pristupom i mogli bismo otkriti da je to upravo ono što je bilo potrebno kada su u pitanju naši ljubavni životi.

Zašto je to tako, prema astrologiji? Istina je da se naviknemo na ljude; a kad se to dogodi, počinjemo zabušavati na svoje romantične dužnosti.

Ne osjećamo istu gorljivu potrebu da impresioniramo osobu s kojom smo, a ako krenemo tim putem, završit ćemo s onim s čim svi završe kad zanemare svoje veze: dosadom.

Današnji dan nam je, da tako kažemo, udarac u gaće, jer nas Mjesec u Ribama vodi na mekše mjesto. To u biti znači da se ne osjećamo napeto kao inače. Dapače, nekako smo ‘ otvoreni za bilo što’ što može biti samo spontani udarac koji nam treba.

Previše je lako postati samozadovoljan u našim odnosima. Ako ne želimo da se naši ljubavni životi pretvore u stereotipe, onda im se moramo nadvladati. Kada imamo Mjesec poput tranzita u Ribama, imamo šansu da povratimo dio magije koju smo možda počeli gubiti.

Dok je Mjesec u Ribama, otkrit ćemo da je dovoljno lako slušati naše partnere dok govore i da biti prisutan i pažljiv prema njima nije samo jednostavno, već i ugodno.

Mnogi od nas zaboravili su kako je to ‘pojaviti’ se za vezu, ali za vrijeme Mjeseca u Ribama, probudit ćemo svoja sjećanja. Možda se čini sretnim, ali ono što danas imamo samo je proizvod uloženog truda.

Ova tri horoskopska znaka će imati najviše sreće u ljubavi 8. oktobra:

1. Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Vi ste mirotvorac svoje veze i namjeravate to održati koliko god možete. Volite znati da imate vezu koja je pouzdana i da će vaš partner izaći uz vas, bez obzira što se od njih traži.

Za vrijeme Mjeseca u Ribama, osjećat ćete se toliko dobro s tom osobom da ćete je poželjeti iznenaditi. Sviđa vam se ideja da za njega učinite nešto što nikada prije niste, možda mu date nešto što nikada prije nisu imao.

Današnji dan donosi vam uzbuđenje da budete najbolji Bik što možete biti, a to u suštini znači da morate biti podrška i ljubazni, na sve prave načine.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ovaj dan ne uzima ništa od vas, iako je sve na vama da budete onaj koji dajete. Uživate u danima kao što je ovaj jer obično izvlače vaše najbolje. Sretni ste što ste s nekim tko zna koliko ste zapravo sjajni.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 8. oktobra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top