Stižu BURNI LJUBAVNI DANI! Iznenadni raskidi, povratak bivših ljubavi, ali i neki SAMCI će započeti SRETNU VEZU!

OVAN

Svaka stalna svađa između vas i voljene osobe može se rješiti. Svoju voljenu možete povesti na putovanje ili dugu vožnju. Također možete otići pogledati film ili posjetiti umjetničku galeriju. Samci mogu upoznati nekoga posebnog. Možda ćete dobiti priliku da provedete neke romantične trenutke u svom ljubavnom životu, a vas dvoje možete postati bliži i privrženi u vezi.

 

BIK

Zaljubljeni mogu imati neki sukob između sebe. Agresija može otežati bračni život. Ako tražite partnera, ovaj tjedan biste mogli dobiti ponudu. Karijerno vođenje od partnera može vam pomoći da postignete ciljeve na poslu. Kada razgovarate sa svojim supružnikom, pokušajte biti iskreni sa svojim mišljenjima i budite strpljivi. Predlaže se kvalitetno provođenje vremena sa svojim supružnikom i voljenima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Tjedan bi mogao početi dobro. Savjetujemo vam da se ovaj tjedan usredotočite na partnera. Romantični dar iznenađenja može dodati malo svježine vašem bračnom životu. Može biti kaotična faza sredinom tjedna. Savjetuje vam se da budete oprezni kako biste očuvali svoje odnose, a ako se pojave neki problemi, mirni dijalozi bi ih mogli riješiti. Romantični izlazak može pomladiti vaš ljubavni život.

 

RAK

Ovaj tjedan je inspirativan za značajan korak u romantičnoj fronti. Možete očekivati ​​neke pomake u vašoj romantičnoj vezi. Vaš horoskop predviđa da možete imati velike šanse uvjeriti svoju obitelj da voli vašu odabranu osobu. A ako ste slobodni, imate više vremena za obiteljska slavlja i očekujete da ćete upoznati neke nove ljude na društvenoj svečanosti ili okupljanju.

 

LAV

Vaša bi veza mogla procvjetati tijekom ovog tjedna. Međutim, morate imati na umu da zdrav odnos ostaje uz kristalno jasnu dvosmjernu komunikaciju. Za vas bi moglo biti povoljno da u vezi zadržite pozitivan tok topline i ljubaznosti. Na kraju ovog tjedna, razdoblje bi bilo vrijeme da zaprosite ili izrazite svoje osjećaje nekome kome se duboko divite.

 

DJEVICA

Ljubav je u zraku ovaj tjedan. Možda ćete donijeti važnu odluku i podići svoj odnos na sljedeću razinu ako ste u predanoj vezi. Čini se da je srednji dio tjedna osjetljiv jer bi mogao donijeti neke zablude između vas i vašeg partnera. U kasnijem dijelu tjedna mogli biste riješiti probleme, ali i ojačati svoju vezu.

Nastavak na idućoj stranici…

Stižu BURNI LJUBAVNI DANI! Iznenadni raskidi, povratak bivših ljubavi, ali i neki SAMCI će započeti SRETNU VEZU!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top