VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: Neke bivše ljubavi će postati sadašnje, a nekome će se velika želja ispuniti!

OVAN

Nebeska konfiguracija znači da imate priliku razgovarati o svojim osjećajima i objasniti se. Ljubavni interesi imaju tendenciju da vam pronađu nešto kao misterij i enigmu, i često ne znaju što bi s vama. Vrlo ste domaći sa svijetom emocija, ali ne volite se objašnjavati jer, u vašim očima, to oduzima magiju. Ali neki ljudi stvarno moraju znati.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Svoju ljubav radije pokazujete kako se osjećate pokazujući svoju naklonost izravnim djelovanjem, kao što je kupovina darova, masaža ili odvođenje negdje skupo. Današnja nebeska konfiguracija znači da ako želite pokazati koliko vam je stalo, trebate razgovarati sa svojom dragom. Postoje određene stvari koje stvarno žele znati, a ne postoji drugi način da prenesu poruku.

 

 

BLIZANCI

Nebeska konfiguracija nudi vam priliku da nekoga malo bolje upoznate – pa, zapravo puno bolje. Istina je da sve ovisi o tome koliko dobro možete razgovarati jedni s drugima ili koliko otvoreni možete biti. Imate priliku razgovarati o nekim vrlo osobnim, smislenim i duboko dubokim temama, ali to zahtijeva da budete iskreni i da se ne bojite raspravljati o svemu i svačemu.

 

 

RAK

Jedna od glavnih poteškoća s kojima se ponekad susrećete jest ta što vam se, iako vam se sviđa ideja o odnosima, ponekad muka kada je u pitanju praktičnost svega što je uključeno. Nebeska konfiguracija potiče vas da o svojim osjećajima razgovarate s nekim posebnim. Možda nećete posebno uživati ​​u tome, jer ćete morati razgovarati o nekoliko stvari koje možda i nisu baš predivne. Upamtite da ćete se ako to ipak učinite, na kraju osjećati bolje!

 

 

LAV

Planetarna usklađenost čini vas vrlo odlučnim da privučete osobu na koju ste se usredotočili. Međutim, ako to učinite, zapamtite da će pokušaj manevriranja situacije u svoju korist samo stvoriti više poteškoća u budućnosti i uzrokovati nepovjerenje vašeg prijatelja. Ako biste mogli biti otvoreni i iskreni na istinski autentičan način, stvari će ići kako treba uz vrlo malo truda.

 

 

DJEVICA

Danas biste potencijalno mogli osvojiti jednu osobu za drugom da imate pameti. Planetarna usklađenost čini da se osjećate nepobjedivo u odjelu za romansu. Imate potpunu i potpunu vjeru u sebe i ne namjeravate dopustiti da vam bilo kakve prepreke stane na put. Ali osjećali biste se puno bolje kada biste razmišljali o drugoj osobi i njezinim osjećajima. Usudite se pokazati da vam je stvarno stalo.

Nastavak na idućoj stranici…

VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: Neke bivše ljubavi će postati sadašnje, a nekome će se velika želja ispuniti!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top