VAGA – ZNA KAKO OPROSTITI i neoprostivo, ali NE ISKORIŠTAVAJTE njenu dobrotu, JER AKO ODE, onda je to ZAUVIJEK…

VAGA – ZNA KAKO OPROSTITI i neoprostivo, ali NE ISKORIŠTAVAJTE njenu dobrotu, JER AKO ODE, onda je to ZAUVIJEK…

16 travnja, 2023 0 By Admin

VAGA – Ona je tolerantna, miroljubiva, hrabra i ZNA KAKO OPROSTITI i neoprostivo, ali NE ISKORIŠTAVAJTE njenu dobrotu, JER AKO ODE, ONDA JE TO ZAUVIJEK…

 

Vage su vrlo hrabre, ako ne i najhrabriji znak zodijaka.

Kada svi misle da se ne vrijedi boriti, da se nema smisla boriti i da je uzaludno, tada Vaga nastupa i preuzima kontrolu nad svime. Vaga ne zna za odustajanje. Ona se bori sve dok postoji i najmanja mogućnost da sprovede svoje ciljeve i planove. Ne prizna i ne prihvaća poraz.

Vrlo su društvene i komunikativne. Mogu sa svima pronaći zajednički jezik, ali se najbolje osjećaju u društvu osoba koje su slične njima.

Pronalaze razumijevanje za svaku osobu i za svaki postupak. Mnogo toga ne odobravaju, ali prije nego “osude” nekoga, pokušavaju shvatiti učinjeno.

Obitelj i zajednica su im od životne važnosti.

Vaga ne može dugo vremena biti sama. Ima strašnu potrebu da uz sebe ima partnera i sa kime će dijeliti i dobro i loše. Potrebno joj je da ima oslonac u svako doba dana i noći i nekoga tko će uvijek biti uz nju u dobru i zlu.

Karakteristično je za ovaj znak da ne odustaju od partnera i ljubavi kada bi mnogi drugi odustali, okrenuli leđa i otišli.

Vaga prije nego to napravi, na sve načine će se boriti i truditi da spasi svoju vezu/brak. Ono što krasi ovaj znak je i čista duša i veliko srce.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Vaga će oprostiti i ono neoprostivo.

Oprostit će, ali neće zaboraviti, ali pri tome imajte na umu da neće uvijek opraštati. Vage su dobre, ali ne dozvoljavaju da se njihova dobrota više puta iskoristi. Neke stvari će vam oprostiti samo jednom i nikad više. Vaga je vrlo…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2