Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 7. oktobra

Kao što Sunce daje život, tako i tranzitno Sunce u trigonu s Mjesecom; djeluje na naš osjećaj nade i pozitivnosti.

Horoskopski znakovi u ovo vrijeme ne iznevjeravaju ljude, a ako smo u romantičnoj vezi, upravo će u vrijeme Sunca u trigonu Mjesec svaki horoskopski znak dati sve od sebe da tu vezu učini što zdravijom.

Prema astrologiji, ovo je dan zdravlja i ljubavi. Ne želimo više skrivati ​​tajne od osobe koju volimo i želimo da se ona osjeća dovoljno sigurnom u našoj blizini da također podijeli svoje najmračnije tajne.

Cilj tjedna je uspostaviti siguran prostor za izražavanje naše stvarnosti bez straha da ćemo biti odbijeni zbog pukog iznošenja istine.

Veze moraju biti zdrave, a kada jesu, obično se temelje na istini i poštenju. Zdrava romansa temelji se na davanju i uzimanju; potrebna nam je iskrenost da vidimo obje strane novčića.

Tijekom ljubavnog horoskopa Sunca u trigonu Mjeseca, možemo primijetiti da nismo toliko ugroženi kao nekada zbog trivijalnih stvari. Ako možemo ukloniti prijetnju od stvari poput nevjere i laži, onda zamislite kamo možemo ići s ovim.

Mnogi ljudi koji pripadaju određenim znakovima Zodijaka dolaze do zaključka da je najbolje boriti se za zdravlje veze, a ne održavati dramu i neistine.

Ova tri horoskopska znaka će imati najviše sreće u ljubavi 7. oktobra:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ovih ste dana bili na pozitivi i povlačili ste partnera za ruku, nadajući se da će skočiti s vama.

Dobro je što će vaš horoskopski znak danas imati Sunce u trigonu Mjesec na vašoj strani jer se čini da je vaš nevjerojatno pozitivan stav postao zarazan i vaš partner ne može poreći osjećaj dobrote koji prožima prostor doma.

Realni ste i znate da to možda neće trajati zauvijek, ali dok je ova dobra atmosfera u gradu, možete vjerovati u nju, jer čini se da vas vaše uvjerenje vodi u najbolje situacije koje možete zamisliti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vaš partner vas danas toliko voli da biste mu mogli prodati bilo što da želite, ali umjesto toga, samo ćete mu prodati paket koji uključuje vas, njihov sretan, pozitivan život proveden zajedno, u radosti.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 7. oktobra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top