Saznajte kome će OVAJ VIKEND biti SJAJNA PRILIKA da se POMIRI sa VOLJENOM osobom!-/

Saznajte kome će OVAJ VIKEND biti SJAJNA PRILIKA da se POMIRI sa VOLJENOM osobom!-/

6 listopada, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Buran ljubavni vikend je pred vama, vikend u kojem ćete oboje donijeti neke odluke koje će bitno utjecati na vaš budući život. To se moralo kad tad dogoditi, previše ste to odgađali i došlo je vrijeme istine. Istina će vam pokazati put kojim ćete dalje ići i olakšati vam puno toga.

 

 

ŠKORPIJA

Vrijeme je da riješite probleme unutar obitelji i da nesuglasice postanu stvar prošlosti. Zvijezde će biti uz vas i voditi vas da konačno zavlada mir i sloga u vašoj obitelji i iskoristite to što vam zvijezde donose jer druge prilike neće biti. Ovoga vikenda je vrijeme da se svi vaši problemi riješe.

 

 

STRIJELAC

Pokušajte ovoga vikenda ugoditi sebi bez obzira što drugi oko vas misle i govore. Zaslužili ste da nekoliko dana posvetite samo sebi i priuštite si ono što želite u tom trenutku. Tako ćete više cijeniti sebe, a tada će i vas više cijeniti oni koji su prisutni u vašem životu.

 

 

JARAC

Posao ide onako kako i želite, ali na ljubavnom planu vam ne cvjetaju ruže. Morat ćete uložiti više truda i želje da pronađete osobu koja će vam odgovarati. Na vama je da se odvažite i krenete ozbiljnije u potragu za vašom srodnom dušom.

 

 

VODOLIJA

Tokom vikenda koji je pred vama doživjet ćete jedan ljubavni neuspjeh, jedno ljubavno razočaranje. Tako je suđeno i tu ne možete ništa učiniti. Morat ćete krenuti dalje u potragu za osobom koja će zaista biti ljubav vašeg života.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Nemojte praviti planove za romantičan vikend sa svojim partnerom jer će vas neočekivani posao spriječiti u tome. Pozitivna stvar je ta da ćete financijski zaraditi, ali romantičan vikend sa ljubavi vašeg života morat će pričekati još neko vrijeme.

Stranice: 1 2