NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 7. do 14. Oktobra: Jedan znak će NESTVARNO UŽIVATI, dok OVAJ znak mora i dalje čekati bolje dane za ljubav i romansu!

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ovaj tjedan ćete biti toliko nabijeni pozitivnošću da nećete moći zaustaviti preljev ljubavi koju ćete dijeliti sa svojim partnerom i obitelji. Tako je uzbudljivo konačno se osjećati kao da opet imate nadu, a sasvim sigurno imate. Ljubav se za vas ovog tjedna nalazi posvuda, ne samo u partnerima ili ljubavnicima, već iu samom životu. Život vam ovaj tjedan puni baterije, a stvari se ne možete zasititi.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ovaj tjedan imat ćete sreće. Ljubav želi da ovaj tjedan budete sretni, a čini se da je to potkrijepljeno povorkom pozitivno nabijenih planeta i tranzita. Ako ste u partnerstvu, očekujte da ćete sa svojom ljubavlju prijeći novi prag; zaruke i ponude za brak su ovog tjedna visoki za vaš znak.

Otvorite svoje srce i vidite što će se dogoditi kada dopustite sebi ranjivost. Nije sve samo vani, dapače, prilično je ugodno ako znaš što radiš.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ako te išta nauči ljubav, to je da nikad nije kasno zaljubiti se. Bez obzira koliko je tvoje srce postalo tvrdo, i znaš da si duboko u sebi ljubavnik, a ne borac, a ovaj prikaz ranjivosti upravo je ono što će ti donijeti ljubav ovog tjedna. Ovo nije vaš uobičajeni tjedan jer s njim dolaze i vaše odluke i nade. Sada ti se ljubav čini mogućom. Ostavite svoje rezervacije iza sebe. Vrijeme je da se prepustite pravom poslu.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Vaš ljubavni život sastoji se od stvarne osobe u vašem životu i ljubavnika iz fantazije kojeg držite u mislima. Kako to dvoje pomiriti? Lako. Budući da imate tako plodan unutarnji život, možete uživati ​​u svom prizemnom realnom odnosu s ravnotežom. Ovo nije rijetkost; mnogi od nas maštaju o drugom ljubavniku u svom životu, a to je sasvim nevino, zapravo, divno je. Sve je um, i ako su naši umovi sretni, i naši vanjski životi slijede to. Vaš tjedan bit će ispunjen ljepotom iznutra i izvana.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Vaš će vam partner ovog tjedna dati do znanja da ne samo da ste njihov broj jedan u svemu, već ste i razlog zašto žive. Ako ste se ikada željeli osjećati posebno, to je ovaj tjedan. Imate tranzite koji podržavaju vaše potrebe, a posebno vama, trebate ljubav, pažnju i puno, puno privrženosti. Imaš sreće ovaj tjedan jer sve ide kako treba. Vrijeme je za vraćanje sada!

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Veliki flertovi su vam na putu, i iako biste možda željeli zanemariti i pokušati se uvjeriti da vam nije stalo do ove vaše simpatije, istina je da držite svaku njihovu riječ. To je uzbudljivo uzbuđenje za vas, a ako razmislite o tome, samo je ono što vam je potrebno za podizanje raspoloženja. Vaša koketna simpatija možda ne ide nikuda, ali sada je sigurno zabavno. Uživajte dok je vruće.

Nastavak na idućoj stranici…

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 7. do 14. Oktobra: Jedan znak će NESTVARNO UŽIVATI, dok OVAJ znak mora i dalje čekati bolje dane za ljubav i romansu!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top