Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj petak, 7. oktobar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Tijekom proteklih nekoliko mjeseci možda ste se pitali kamo je nestala vaša unutarnja iskra. Ili zašto ste se osjećali toliko drugačije nego inače, što vas je zauzvrat natjeralo da preispitujete toliko drugih stvari o svom životu.

Međutim, počevši od danas osjetit ćete ponovnu pojavu vlastite moći. Ne na način da gazite druge kako biste napredovali, već blagim i postojanim glasom koji vas podsjeća da ste vi i vaše potrebe važni i da će vas oni tretirati sveto oko tebe.

Ovo je prilika za vas da prigrlite malo te individualističke energije Vodenjaka i da budete sigurni da se brinete prije svega za sebe, a ne za druge.

Dok je Vodenjak horoskopski znak koji predstavlja kolektiv, on je također neovisan, shvaćajući da da bi bio od koristi drugima prvo mora poštovati sebe i ono što mu je potrebno.

Ovo je drugo astralno tijelo koje je ovog tjedna postalo direktno i pridružuje se Merkuru, planetu komunikacije koji povezuje vašu vlastitu božansku bit s važnim razgovorima koje ste konačno spremni voditi.

Biti u svojoj moći ne znači imati kontrolu, već jednostavno prepoznati da ste važni.

Vaše želje, vaše potrebe pa čak i vaši snovi su važni; i ti si važan.

Dok budete koristili ovu energiju i unutarnje svjetlo Veste u sebi, počet ćete shvaćati da, iako ne možete kontrolirati sve, možete kontrolirati sebe, što je u konačnici ono što čini razliku.

Ova tri horoskopska znaka će imati najbolje horoskope u petak, 7. Oktobra:

1. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Ne samo da je Mjesec danas u vašem znaku, već se Vesta okreće izravno uz Saturn unoseći važnu energiju u mješavinu. Sve ovo spada u to područje vas samih jer vaš sunčev znak vlada ovim dijelom vašeg života.

Budući da su Mjesec, Saturn i Vesta trenutno u Vodenjaku, to znači da ne samo da biste se trebali osjećati vrlo u kontaktu sa svojom nutrinom, već sada vidite i veću svrhu u svom životu.

Saturn trenutno završava svoju posljednju retrogradnost u vašem znaku zodijaka za neko vrijeme. To znači da će te velike životne lekcije učiniti isto.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Koliko god ste površno poznati po tome što ste emocionalno odvojeni, vaši unutarnji osjećaji zapravo igraju tako ključnu ulogu za vas. Danas kada vam Mjesec pomaže da iskoristite to, baš kada se Vesta vraća na svoju najsvjetliju točku, osjetit ćete uzdah olakšanja jer se čini da ste konačno u mogućnosti ponovno poštovati svoje srce, a možda čak i po prvi put.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj petak, 7. oktobar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top