3 horoskopska znaka koji će ove sedmice PREKINUTI ROMANTIČNU VEZU tijekom Mjesečevog kvadrata Neptuna od 27. marta

3 horoskopska znaka koji će ove sedmice PREKINUTI ROMANTIČNU VEZU tijekom Mjesečevog kvadrata Neptuna od 27. marta

26 ožujka, 2023 0 By Admin

Sasvim je prirodno početi razmišljati o obiteljskim planovima ili uzeti slobodno vrijeme s posla kako bismo bili s onima koje volimo, a vidimo da se to događa i sa svima koje poznajemo.

Za nas koji smo u vezama na daljinu tu čežnju osjećamo još više, jer je to osoba koju viđamo rijetko ili nikad, a iskreno želimo da ona bude prisutna u našim životima.

Ako naša osoba ne može biti s nama, koja je onda svrha? Samo se toliko puta možemo uvjeriti da smo zadovoljni što živimo svoje romantične živote preko telefona, a nakon nekog vremena ne možemo vjerovati ni vlastitoj laži.

Ono što će se otkriti je ideja da smo već dugo lagali sami sebe i da situacija ‘ljubavne veze na daljinu’ nije ono što zapravo želimo. Želimo pravu ljubav, izbliza i osobno, a ne da se oslanjamo na držanje pametnog telefona u rukama.

Dobra strana je to što ovaj tranzit daje hrabrost, pa ćemo imati hrabrosti vidjeti ovaj kraj. Nema više lenčarenja, nadanja ili opravdavanja. Sada je vrijeme da prihvatite da je gotovo.

Tri horoskopska znaka koji će se rastati :

1. Bik

Stvarno si vjerovao u vezu iz koje se upravo spremaš izaći, i nikad nisi mislio da će završiti kao stvar na daljinu, jest, i još uvijek si se držao. Mislili ste da će prije ili kasnije ova stvar postati ‘stvarna’.

Čini se da osoba s kojom ste se spetljali nije toliko oduševljena druženjem jer neprestano smišlja izgovor za izgovorom zašto se ne može naći s vama. Ovo nije ono što ste željeli, a opet, ne možete ne osjećati prema njemu.

Ovo će se promijeniti jer ćete shvatiti da ovaj odnos ne ide nikamo brzo.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Neće biti ‘uvođenja u obitelj’ niti će biti toplih i ugodnih noći provedenih skutrenih oko vatre tijekom hladnih, zimskih mjeseci. Vaša veza na daljinu se raspada jer ste se, srećom, urazumili.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2