U NAREDNA 3 DANA: Ribe saznaje VELIKU TAJNU, Ovnu i Lavu se u život vraća OSOBA IZ PROŠLOSTI, Vodoliji stiže POZIV

U NAREDNA 3 DANA: Ribe saznaje VELIKU TAJNU, Ovnu i Lavu se u život vraća OSOBA IZ PROŠLOSTI, Vodoliji stiže POZIV, a OVAJ znak dobija VIJEST koja bi mu mogla PROMIJENITI ŽIVOT!

OVAN

Netko koga već dugo poznajete, ali niste vidjeli neko vrijeme, mogao bi se iznenada vratiti u vaš život. On ili ona bi mogli prisustvovati nekom društvenom događaju ili zapravo svratiti u posjet vašoj obitelji. Prijateljstva i grupne pripadnosti mogu se sada pokazati kao podrška i zadovoljstvo i trebali biste se osjećati prilično sigurno s njima. Ovo je sjajno vrijeme za prijavu na tečajeve, posebno one koji uključuju umjetnost.

 

 

BIK

Ovih dana bi vi i vaša obitelj ili grupa prijatelja mogli provesti većinu dana vani. Možete provesti dane na otvorenom ili možda prisustvovati koncertu ili festivalu neke vrste. Ovo bi trebali biti vrlo sretni dani za vas, jer ćete se vjerojatno osjećati posebno bliskim onima oko vas. Čini se da su vaši odnosi prilično sigurni, kao i vaša karijera i financijska situacija. Uživaj u danu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Sat, predavanje ili radionica mogli bi se pokazati fascinantnim i poticajnim za vas. Planovi za putovanje u daleku državu ili stranu zemlju, možda u društvu prijatelja ili članova obitelji, mogli bi se potvrditi, zbog čega bi se trebali osjećati jako dobro! Čini se da su vaši odnosi topli, podržavajući i stabilni, čak i oni s ljudima koji žive daleko od vas. Zabavite se!

 

 

RAK

Ako ste razmišljali o kupnji kuće ili na neki drugi način kupiti nekretninu, ovo je dan za početak ili finaliziranje posla, ovisno o vašoj situaciji. Ulaganja u nekretnine planirana u ovom trenutku trebala bi nastaviti stalno rasti u vrijednosti. Međutim, prije nego što se na bilo što obvezate, provjerite je li ovo prava investicija za vas. U suprotnom, možda ćete dugo biti zaglavljeni s nečim što vam se ne sviđa.

 

 

LAV

Svečani društveni događaj mogao bi započeti ili učvrstiti ljubavnu vezu, koja bi mogla trajati dugo vremena. U vaš život, mogli bi doći novi i zanimljivi ljudi, donoseći poticajan razgovor i korisne informacije. Netko koga niste vidjeli neko vrijeme također bi se mogao pojaviti na sceni, što bi priredilo radostan ponovni susret. Projekt na kojem ste radili, bilo vezan za posao ili osobni, konačno bi mogao biti dovršen. Uživaj u danu.

 

 

DJEVICA

Ovih dana biste trebali doživjeti snažan osjećaj zadovoljstva svojim životom. Poslovna i financijska pitanja i dalje idu dobro, a vaš se život u kući posebno čini sigurnim i stabilnim. Možda razmišljate o ulaganju nekih svojih sredstava u svoj dom. Svaka nova romantična veza započeta u ovom trenutku mogla bi potrajati dugo vremena, stoga provjerite da li vam se osoba stvarno sviđa prije nego što se posvetite!

Nastavak na idućoj stranici…

U NAREDNA 3 DANA: Ribe saznaje VELIKU TAJNU, Ovnu i Lavu se u život vraća OSOBA IZ PROŠLOSTI, Vodoliji stiže POZIV

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top