LJUBAVNI HOROSKOP za 15. Januar: Jedan znak neće moći izbjeći susret sa BIVŠOM LJUBAVI!

LJUBAVNI HOROSKOP za 15. Januar: Jedan znak neće moći izbjeći susret sa BIVŠOM LJUBAVI!

14 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ovo je prilično jedinstven dan za vas jer ćete možda prvi put moći povezati ljubav s duhovnošću! Oni koji su duboko zaljubljeni žele svoju vezu podići na drugu razinu planirajući ceremoniju kojom će obilježiti njihovo zajedništvo. Međutim, ako se zbog toga pojave obiteljski problemi, morate pričekati pravo vrijeme!

 

 

BIK

Posljednjih nekoliko dana zaokupljeni ste problemima u karijeri i poslu. Zapostavili ste svoju obitelj i romantičnu vezu tijekom cijeloga trajanja. Dakle, sada je vrijeme da ovi aspekti vašeg života počnu zahtijevati više vašeg vremena. Morate se odmah pozabaviti ovim pitanjima. U suprotnom može doći do problema u budućnosti.

 

 

BLIZANCI

Vaša će veza danas biti osvježena! Provest ćete veći dio dana sa svojim partnerom i istraživati ​​nešto novo čime ćete dodati užitak. Vaša ljubav će biti bezgranična i možda ćete je čak odlučiti podići na drugu razinu vezanja čvorova sa svojim partnerom u bliskoj budućnosti. Međutim, mogu se pojaviti određene izazovne situacije kojih morate biti oprezni!ᅠᅠᅠᅠ

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RAK

Vanjski stres od posla i drugih aspekata života utjecat će na status vaše veze upravo sada. Ako se možete sjetiti važnosti odnosa i potrebe da svoju karijeru i obiteljski život držite strogo odvojenim, lako ćete prebroditi ovu oluju. Partner će vam danas biti velika podrška iako vam može trebati dosta vremena prije nego što shvatite njegovu vrijednost.

 

 

LAV

Danas postoji mogućnost da postanete manje pristupačni. Dan nije najprikladniji za njegovanje novih ili starih veza. Umjesto toga, više ćete se baviti samoanalizom i to može odavati vibru da ne želite da vas ometaju. Međutim, možete nazvati starog prijatelja ili dobiti iznenadni posjet nekoga tko vam je blizak iz vaše prošlosti.

 

 

DJEVICA

Danas ne smijete ostati unutra. Izvrstan je dan za iseljenje i zabavu sa svojom voljenom osobom. Oni koji su u dobnoj skupini adolescenata samo traže ljubav kako bi promijenili status njihove veze. Ponovno se zapitajte – je li onaj s puno moći trebao biti muškarac vaših snova? Ili vam je stalo do više, više osjećaja i brige!

VAGA

Nalazite se na kritičnoj točki u vašoj vezi i danas ćete biti blagoslovljeni neobičnom jasnoćom vizije. Moći ćete jasno i bez emocija prosuditi gdje ste bili i kamo sada idete. Također ćete moći procijeniti jeste li zadovoljni smjerom kojim je vaš život krenuo i hoćete li se držati ovog tečaja ili ne.

 

 

ŠKORPIJA

Danas se želite družiti, ali vas može privući netko tko odgovara vašem ukusu i preferencijama. Neizmjerno ćete uživati ​​u ovom novom romantičnom susretu. Međutim, možda ćete nakon nekog vremena smatrati da je bezvrijedno i možete otići kao slobodna osoba! U kapuljačama za samca smislite bolje načine da volite svog partnera.

 

 

STRIJELAC

Dan je posebno povoljan za samce za koje je vjerojatno da će danas upoznati nekoga posebnog tko će zauzeti istaknuto mjesto u vašem budućem životu. Ako ste već u vezi, možda ćete danas dobiti naznaku jeste li u njoj na duge staze ili ne. Vjerojatno ćete danas napraviti korak prema ozbiljnoj vezi.

 

 

JARAC

Vi ste slobodna ptica i predanost nije vaša šalica čaja. Stoga je bolje ne ulaziti u to ako se ne možete nositi s tim, inače naučite biti hladni prema posesivnosti svog partnera. Oni koji su slobodni mogu izgledati mirni i staloženi, ali nažalost mogu biti pogođeni mislima o nezaboravnoj prošloj ljubavi! Kretanje dalje je jedini izlaz!

 

 

VODOLIJA

Nitko nema dopuštenje da se osjećate neraspoloženo. Vrijeme je pokušaja. Ako vas ljubav boli, nikad nije trebala biti vaša. Vrijeme je da krenemo dalje. Ne postoji društvena obveza da ostanete vezani uz nešto što se ne slaže s vašim energijama. Uz sukobljene energije, teško je odustati. Možda ćete uskoro pronaći ljubav.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Onaj koga ste čekali je blizu! Sanjali ste o mnogim fantazijama koje danas možete pretvoriti u stvarnost! Bit ćete intenzivno uključeni u ovu aferu i ona će trajati dulje nego inače. Možda ćete morati propustiti druge prilike u životu za bolje izglede kako biste ostali u ovoj vezi!