DNEVNI HOROSKOP ZA 6. Oktobar: Jedan znak će se KAJATI, a drugi će shvatiti da OČEKUJE PREVIŠE!

OVAN

Budite prvi koji će preuzeti inicijativu i bit ćete prvi koji će dobiti kredite. Samo malo pripazite da se ne naprežete previše ili ne pritisnete jako na određena pitanja koja su najmanje relevantna. Nemojte povrijediti druge izgovarajući nešto što im se ne sviđa! Mogu vas iritirati nenamjerno i bez shvaćanja da to zapravo čine.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Dan je savršen za nove početke. Moći ćete se riješiti svega što vas je sputavalo. Doći će vam nove prilike kako biste oblikovali i promijenili vaš život, ali ovu priliku morate iskoristiti dok još ima vremena. Brza i odlučna akcija može značajno preokrenuti stvar za vas.

 

 

BLIZANCI

Danas hitno trebate razumjeti i ovladati umijećem balansiranja fizičke stvarnosti sa svojom vizijom. Iako su vaši planovi ambiciozni, morate razumjeti stvarne prepreke iznad ovih planova. U suprotnom, usprkos svim vašim dobrim namjerama, idete u smjeru sudara. Također morate razumjeti da vaši planovi mogu biti u sukobu s planovima nekoga drugog tko je odlučan i ambiciozan kao vi.

 

 

RAK

Čini se da vam vrijeme sada puzi. Ali budite strpljivi i nastavite sa svojom gorljivošću. Međutim, možda ćete morati ostaviti svoje osobne ciljeve po strani zbog predanosti ili osobnog odnosa. Vrijeme je za izbjegavanje sukoba i nesporazuma s partnerom. Nemojte se puno truditi; uz pravilno upravljanje moći ćete ispuniti oba svoja plana.

 

 

LAV

Vremena i događaji će se oko vas promijeniti tako da ćete možda morati promijeniti dobro promišljenu odluku. Morate odgovornije reagirati na sve što vam život baci. Nećete moći pratiti raspored koji ste ranije izradili jer će se pojaviti nešto hitno i nepredvidivo. Ovaj će događaj vjerojatno utjecati na sve vaše kratkoročne planove.

 

 

DJEVICA

Danas ste blagoslovljeni nevjerojatno jasnom vizijom i moći ćete ispravno odvagnuti dugoročne koristi svojih postupaka. Stoga je danas dobro vrijeme za ocjenu novih pothvata i ulaganja koja su vam se pojavila kako biste mogli donijeti objektivnu odluku. Također ćete moći procijeniti osobe u vašoj blizini i identificirati tko je vaš istinski dobronamjernik.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. Oktobar: Jedan znak će se KAJATI, a drugi će shvatiti da OČEKUJE PREVIŠE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top