Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 5. oktobra

Jedan od razloga zašto se tako osjećamo je taj što je toliko želimo i provodimo gotovo cijeli život smišljajući ideju o tome kako bi (ljubav) trebala izgledati i kako se osjećati.

U svojoj glavi stvaramo ideju o tome što bismo trebali ‘izvući’ iz toga, a ono što sve čini tako teškim, s vremena na vrijeme, je to što stvarnost ljubavi obično izgleda sasvim drugačije od naših ideala.

Čini se da je ljubav dobra…samo kad je dobra ako to ima smisla.

Imat ćemo priliku baciti dugi pogled na stvarnost naših života. Budući da upravo sada dijelimo svemir s Mjesečevim trigonom Merkurom. Tranzitom koji je praktički sastavljen da nas natjera na razmišljanje.

Tijekom Mjeseca u trigonu Merkura, možemo suosjećajno pogledati stanje u našim ljubavnim životima. I vrlo lako možemo završiti oprostivši ‘to’ što nije savršeno.

Ovo je ključni trenutak za mnoge od nas. Čini se da će prava ljubav lakše poteći onog trenutka kada odustanemo od određenih zahtjeva i očekivanja. I da hoće.

Dakle, možemo se radovati sretnom nizu jer Mjesečev trigon Merkur fino podešava percepciju i dopušta nam da vidimo svoje vlastite ljubavne živote onakvima kakvi stvarno jesu, kakvi stvarno mogu biti, a ne kao neki uvjet koji mora slijediti pravila na popisu za provjeru.

Na ovaj dan, ako ništa drugo, naša otkrića će nam olakšati misli.

Ova tri horoskopska znaka će imati najviše sreće u ljubavi 5. oktobra:
Čitajte dalje kako biste saznali.

 

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Postoji razlog zašto ćete vrlo lako teći s Mjesecom u trigonu Merkurom, a to je zato što želite da se vaša ljubav pomiri; želite da to uspije i na nekoj razini nesvjesno radite prema tome kao cilju.

Nikada ne bježite od postavljanja velikih pitanja, pogotovo kada su ta pitanja stvorena za vaše vlastito razmišljanje.

Tijekom današnjeg dana, bit ćete brutalno iskreni prema sebi i na taj ćete način shvatiti što trebate unijeti u svoju romantičnu vezu ako želite da bude išta blizu onoga što želite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Velika je strana to što svi znakovi upućuju na ‘kreni’ i slučajno imate partnera koji je voljan sagledati i svoje motive i ponašanje.

Volite jedno drugo i današnji dan će vam pomoći da osigurate tu ljubav i omogućit će vam da se zbog toga osjećate dobro.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 5. oktobra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top