OVA 4 znaka će UŽIVATI u LJUBAVI kao NIKAD PRIJE, a jednom znaku stiže FATALNA PROMJENA…

 OVA 4 znaka će UŽIVATI u LJUBAVI kao NIKAD PRIJE, a jednom znaku stiže FATALNA PROMJENA…

10 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Možda se danas ne možete toliko skrivati ​​u sjeni, iako obično uspijevate zadržati mnogo svoje unutarnje prirode skrivenim. Netko poseban može biti zahtjevan da zna što osjećate prema njemu, a vi mu, kao i obično, nerado dajete do znanja. Ako želite da se veza nastavi, bolje progovorite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Pronijet će vas želja za istraživanjem na društvenoj razini. Mogli biste donijeti odluku da prisustvujete maloj zabavi koju ste možda ranije razmišljali o izbjegavanju. Ljubav se može pronaći upravo u svim vrstama društvenih situacija u kojima je moguće sudjelovati, a ne ostajući u istim krugovima ljudi. A u svakom slučaju, treba vam netko drugi da sluša vaše stare viceve.

 

 

BLIZANCI

Iako više volite provoditi vrijeme obavljajući svoju dužnost, bilo kod kuće ili na poslu, u životu dolazi trenutak kada dužnost nije sve. Nedavno ste imali želju odbaciti svoj uobičajeni imidž i biti pustolovniji. Pusti kosu i izađi van. Bilo je vrijeme da se stvarno zabavite.

 

 

RAK

Osjećat ćete potrebu dovesti prijatelje i druge ljude u svoj uži krug kako biste zajedno radili na projektu koji je duboko značajan i koji je također od velike pomoći drugima. Upravo kroz ovu vrstu izravnog društvenog djelovanja naići ćete na više prilika za pravu ljubav i romansu. Kada radite u ime drugih, privlačite najbolje sebi.

 

 

LAV

Ako ste u mogućnosti ugostiti malu zabavu ili čak pozvati nekoliko prijatelja na kavu, možda ćete otkriti da se to pretvara u uobičajenu vrstu druženja. Proširujući krug prijatelja i poznanika otkrit ćete onu vrstu ljubavi koja ima duboko značenje, a ne onaj površniji tip. Ljubav koju tražite postupno se približava.

 

 

DJEVICA

Postoji mnogo entuzijazma i odlučnosti. Romantika i veze otvoreni su za jasnu komunikaciju. Ideje teku, a vama oboje može biti od koristi da ugostite malu zabavu ili društveno okupljanje u svom domu i pozovete nekoliko novih ljudi ako je to ikako moguće. To će otvoriti vaš društveni život i unijeti novu energiju u vaš odnos.

VAGA

Ovih dana će teći puno novih ideja. Možda ćete više osjećati potrebu za komunikacijom s novim ljudima i druženjem. I bit će više inspirirani raditi nešto praktično. Rad u timu će vam biti dobar i može vam omogućiti da se nađete s nekim tko bi se želio udružiti s vama. Dajte sve od sebe!

 

 

ŠKORPIJA

Promjene u vašem društvenom statusu dolaze zbog hrabrosti za kretanje u novim krugovima. Nije da obično imate problema s ovim. Ali svi možemo zapeti u kolotečini i ne bi škodilo da promijenite svoju rutinu u tom pogledu. Dobar je trenutak da se uključite u neke nove aktivnosti, jer će to uvelike potaknuti vaš romantični život.

 

 

STRIJELAC

Vaš romantični i društveni život čeka pravi porast energije. Ako ste se u posljednje vrijeme osjećali u kolotečini, onda bi ovo bio dobar trenutak da odete na večer virtualnih igara ili da se pridružite nekim mrežnim grupnim aktivnostima i postanete tješnje povezani s drugima. Ovo donosi priliku za ljubav u vaš život. Pokušati!

 

 

JARAC

Danas ćete biti svoje posebno vatreno ja. Osjećaji rastu i čak biste mogli početi komunicirati s nekim tko je strastven i intenzivan kao i vi – ne daj Bože! Ali morat ćete sići sa svog visokog konja i ravnopravno se miješati s ljudima. Uključite se u nešto što zahtijeva timski rad.

 

 

VODOLIJA

Nastavite s dobrim radom u pogledu svojih napora da razvijete novi krug prijatelja i potpuno novi niz interesa. Dobit ćete više prilike da pomognete u bilo kojem svojstvu koje vam odgovara. Volite biti na usluzi drugima, i nepotrebno je reći da je veća vjerojatnost da ćete pronaći romansu u ovom okruženju nego bilo gdje drugdje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Otkrit ćete da se emocionalno otvarate drugima. Bilo bi sjajno vrijeme za održavanje virtualne zabave ili jednostavno pozvati malu grupu prijatelja na druženje, ako je moguće. Također bi bilo dobro vrijeme da počnete komunicirati s nekim novim ljudima. Ljubav buja u novim uvjetima i s ljudima koji su originalni i osvježavajuće nesramni oko sebe.