OČEKUJTE NEOČEKIVANO! OVIM znacima dolaze VRLO BITNE životne PROMJENE!

OVAN

Mogli biste biti označeni kao mudra osoba koja ništa ne može shvatiti ozbiljno. Bez obzira na situaciju, možete to pretvoriti u neku vrstu šale. Vaš humor vjerojatno podiže raspoloženje svima oko vas. Ipak, pazite da ovo ne ode predaleko. Može postojati neki ljudi kojima je neugodno zbog vašeg stalnog šaljenja. Dajte im do znanja da i vi imate ozbiljnu stranu.

 

 

BIK

Vaša osjetljiva priroda će vjerojatno pokupiti poremećaj u vašem razmišljanju. Iznenada bi vam mogao doći nalet neočekivanih informacija i baciti ključ u vaš mentalni proces. Pokušajte da vas iznenadni trzaj ne izbaci iz ravnoteže. Uvidjet ćete da dio ovog novog znanja možete ugraditi na način koji vam daje veću prednost.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Mogli bi pasti u pesimizam. Odjednom se čaša čini poluprazna i sve izgleda mračno. Osjećate se kao da se vrtite u krug. Mogli biste se zapitati zbog čega sve to radite. Možete se nagovoriti iz ovog raspoloženja jednako lako kao što ste sami sebe nagovorili. Možda se čini nemogućim, ali morate vjerovati da je potrebno kako biste čašu ponovno vidjeli napola punu.

 

 

RAK

Jedan dašak poznatog mirisa će vjerojatno pokrenuti vašu maštu. Možda ste se iznenada vratili u vrijeme kada ste izlazili s nekim koga ste obožavali. Jednom kada vaša mašta krene, moglo bi je biti teško usporiti. Vaš svijet mašte vjerojatno će biti najsigurnije mjesto za skrivanje, stoga ne brinite o izbjegavanju stvarnosti. Nastavite igrati u prošlosti ako vam tako odgovara.

 

 

LAV

Možda ćete doživjeti neke mentalne smetnje koje vas vuku u različitim smjerovima. Može doći do tvrdoglave unutarnje/vanjske bitke. Shvatite da vam je to što ste u sredini u koristi. Gledajte na situaciju kao na način da naučite nešto o sebi i drugima. Razumijevanje stajališta vaše oporbe pomoći će vam. Uključite staro i novo u svoj način razmišljanja.

 

 

DJEVICA

Možda ćete biti puno svjesniji sebe nego inače i hiper-budni na svaki pokret koji napravite, posebno oko drugih. Osjećate se samosvjesno oko svojih riječi i mogli biste se stalno pitati govorite li pravu stvar pravoj osobi u pravo vrijeme. Previše samoanalize moglo bi vas potpuno izluditi ako niste oprezni. Pokušajte sve ne shvaćati tako ozbiljno.

Nastavak na idućoj stranici….

OČEKUJTE NEOČEKIVANO! OVIM znacima dolaze VRLO BITNE životne PROMJENE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top