LJUBAV NA PRVI POGLED! – OVA 2 znaka će se zaljubiti, a ljubav će im biti uzvraćena…

OVAN

Možda ćete biti duboko privučeni nečijim jedinstvenim i vrlo originalnim načinom percipiranja svijeta. Nebeska energija sa sobom donosi priliku da saznate koliko je njihov intelektualni proces zapravo nevjerojatan, kao i koliko ste očarani njime. Iako se s njima možda još niste zbližili, proces je definitivno započeo, a sigurno će se nastaviti.

 

BIK

Ovo je dobro vrijeme za prvi spoj s nekim srdačnim i divnim. Kretanje planeta sa sobom donosi priliku za potpuno romantičnu večer pod zvijezdama, uz more ili bilo gdje gdje vas preplavi misterij i magija života. Otkrit ćete da ste oboje sposobni podijeliti svoje osjećaje i povezati se na mnogo različitih razina.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Sadašnje planetarno poravnanje može dovesti nekoga tko misli da vas razumije dahćući pred vašim vratima, nadajući se nekakvom znaku. Iako to ima osnovu za vrlo dobro prijateljstvo, on trenutno mašta o vama, a mogli bi biti daleko od toga. Stoga ćete ga morati smiriti i nježno ih pustiti u svoje srce – ako to stvarno želite. Inače budi vrlo čvrst.

 

RAK

Usklađenost koja je u igri daje vam poticaj da se družite s drugima – još više ako tražite nekoga posebnog s kim biste podijelili svoj život. Otkrit ćete da su ljudi koje upoznate na neki način drugačiji i da vam mogu pružiti inspiraciju i mnogo hrane za razmišljanje. Jedna osoba će vas vjerojatno natjerati da duboko razmislite – posebno o tome da je ponovno vidite.

 

LAV

Usklađenost u igri donosi dašak strasti u vaš život. Ako nekoga tek upoznajete, onda iskoristite priliku da saznate još više o tome kako kuca. Provedite neko vrijeme s njim. Također ćete biti vrlo svjesni da ne želite izgledati previše željni ili previše nasrtljivi, iako vam je srce u plamenu. Osjetite toplinu, ali ostanite hladni!

 

DJEVICA

Osjećaji rastu, s sadašnjim planetarnim poravnanjem. Međutim, iako i vi i vaš potencijalni partner znate rezultat, još se ne poznajete dovoljno dobro da biste rekli istinu o tome što se čini da se razvija između vas. Iskoristite ovu priliku da se bolje upoznate izlazeći i radeći nešto zabavno. Sve će se postupno početi razvijati od ove točke nadalje.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAV NA PRVI POGLED! – OVA 2 znaka će se zaljubiti, a ljubav će im biti uzvraćena…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top