Do kraja sedmice mijenja se ljubavna situacija OVIH znakova – netko će imati velike razloge za RADOST!

Do kraja sedmice mijenja se ljubavna situacija OVIH znakova – netko će imati velike razloge za RADOST!

6 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Do kraja sedmice: Energija koja zrači iz aspekta dana potiče vas da započnete sastanak s nekim posebnim. Ovo nije vaš uobičajeni stil, jer ako nekoga ne poznajete prilično dobro, općenito ćete čekati da vas pitaju. Ali doživljavate veliki napad smjelosti i sasvim ste zadovoljni dogovorom o vremenu, datumu i mjestu. Nećete požaliti ni jedne minute.

 

 

BIK

To je vaš stil razgovora koji trebate dotjerati. Kako biste impresionirali tu posebnu osobu, savjetujemo vam da pripremite nekoliko aktualnih tema i pročitate neke od najnovijih i najkontroverznijih knjiga. Ovo je vrijeme kada ćete se zaljubiti u inteligenciju prije nego u fizički izgled.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Energija koja zrači iz aspekta daje vam hrabrost da idete za onim što želite. Ako ste razmišljali o osobinama koje tražite kod partnera, ovo je možda dobar trenutak da ih sve navedete – apsolutno sve – i proučite to nekoliko minuta svaki dan. Želite praktične rezultate, a želite i vezu koja ima šanse za opstanak.

 

 

RAK

Ovo su dani kada razgovor postaje način za izgradnju mostova između vas i osobe vaših snova. Energija koja zrači iz dnevnog aspekta oživljava vaše mentalne sposobnosti tako da se osjećate samopouzdano u pokretanju rasprave s tom posebnom osobom. Jednom kada počnete komunicirati, iznenadit ćete se koliko imate zajedničkog i koliko stvarno želite produbiti međusobnu vezu.

 

 

LAV

Planetarna usklađenost daje vam priliku da se družite s puno novih ljudi ovih dana. Ali što je još važnije, može se dogoditi da se ta posebna osoba zaluta na udaljenosti od vaših tihih tonova. Dobićete priliku da razgovarate zajedno. Ovdje bi miješanje moglo završiti dok se gledate u oči i ostatak svijeta prestaje postojati!

 

 

DJEVICA

Tajna želja bi se mogla ostvariti. Planetarna usklađenost omogućuje vam da doživite promjenu srca u vezi s nekim posebnim o kome ste možda razmišljali. Zapravo, preokret u vašim osjećajima može čak dovesti do toga da odete još jednu fazu dalje i poželite da veza postane mnogo trajniji aranžman. Stoga se opustite i uživajte u prilici.

VAGA

Planetarna usklađenost može biti katalizator za dosta promjena. Ako vi i vaš partner (sadašnji ili budući) razmišljate o bilo kakvim većim potezima tijekom sljedećih nekoliko mjeseci, bilo bi bolje da za sada ostanete u fazi planiranja, a ne da započinjete ništa tek sada. Nekoliko stvari se možda promijenilo prije nego što ste spremni za rad, što znači da bi vaši planovi mogli trebati restrukturiranje.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav bi ovih dana mogla biti na kušnji. Veza za koju ste mislili da ide sjajno može se neobjašnjivo zaustaviti, dok druga za koju zapravo niste razmišljali da nikamo idete može iznenada biti ona zbog koje vam srce snažno kuca. Ako ste vani, morat ćete odjenuti nešto jedinstveno i očaravajuće.

 

 

STRIJELAC

Planetarni raspored i energija omogućuje stvarno cijeniti koliko je podrška i divan vaš sadašnji ili budući partner. Čak i ako se ne vidite uvijek oči u oči, obično se možete pomiriti i oprostiti jedno drugome. Možda bi to bio dobar potez da pokažete svoju zahvalnost i učinite nešto posebno kako bi se vaša voljena osoba osjećala stvarno željenom i potrebnom.

 

 

JARAC

Iako se posvuda oko vas mogu dogoditi neki vrtoglavi događaji, planetarni raspored  i energija osigurava da možete zadržati kontrolu – makar i jedva. Pred vama i voljenom osobom su možda prilično naporni  dani, ali iz njega ćete izaći ostvarivši više od nekoliko svojih najdražih snova i ambicija. Neke sjajne stvari su na kartama za vas oboje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Energija koja zrači iz današnjih aspekata potiče na praktična razmišljanja. Ako ste tražili romantiku, više niste raspoloženi da ovo bude samo afera. Namjeravate malo istražiti tko je vani i što imaju za ponuditi. Također ste raspoloženi za izradu popisa svih onih vrijednih osobina koje toliko želite.

 

 

RIBE

Ovo su prekrasni dani za izlazak na prvi spoj. Energija koja zrači iz aspekta dana čini vaš um dodatno budnim i otvorenim za nijanse značenja i nijanse mišljenja koje ste možda propustili drugog dana. Razgovori idu nevjerojatno dobro, a naučit ćete užasno puno, ne samo o posebnoj osobi u vašem životu, već i o vašim osjećajima jedno prema drugome.