Do kraja sedmice mijenja se ljubavna situacija OVIH znakova – netko će imati velike razloge za RADOST!

energija

OVAN

Energija koja zrači iz aspekta dana potiče vas da započnete sastanak s nekim posebnim. Ovo nije vaš uobičajeni stil, jer ako nekoga ne poznajete prilično dobro, općenito ćete čekati da vas pitaju. Ali doživljavate veliki napad smjelosti i sasvim ste zadovoljni dogovorom o vremenu, datumu i mjestu. Nećete požaliti ni jedne minute.

 

 

BIK

To je vaš stil razgovora koji trebate dotjerati. Kako biste impresionirali tu posebnu osobu, savjetujemo vam da pripremite nekoliko aktualnih tema i pročitate neke od najnovijih i najkontroverznijih knjiga. Ovo je vrijeme kada ćete se zaljubiti u inteligenciju prije nego u fizički izgled.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Energija koja zrači iz aspekta daje vam hrabrost da idete za onim što želite. Ako ste razmišljali o osobinama koje tražite kod partnera, ovo je možda dobar trenutak da ih sve navedete – apsolutno sve – i proučite to nekoliko minuta svaki dan. Želite praktične rezultate, a želite i vezu koja ima šanse za opstanak.

 

 

RAK

Ovo su dani kada razgovor postaje način za izgradnju mostova između vas i osobe vaših snova. Energija koja zrači iz dnevnog aspekta oživljava vaše mentalne sposobnosti tako da se osjećate samopouzdano u pokretanju rasprave s tom posebnom osobom. Jednom kada počnete komunicirati, iznenadit ćete se koliko imate zajedničkog i koliko stvarno želite produbiti međusobnu vezu.

 

 

LAV

Planetarna usklađenost daje vam priliku da se družite s puno novih ljudi ovih dana. Ali što je još važnije, može se dogoditi da se ta posebna osoba zaluta na udaljenosti od vaših tihih tonova. Dobićete priliku da razgovarate zajedno. Ovdje bi miješanje moglo završiti dok se gledate u oči i ostatak svijeta prestaje postojati!

 

 

DJEVICA

Tajna želja bi se mogla ostvariti. Planetarna usklađenost omogućuje vam da doživite promjenu srca u vezi s nekim posebnim o kome ste možda razmišljali. Zapravo, preokret u vašim osjećajima može čak dovesti do toga da odete još jednu fazu dalje i poželite da veza postane mnogo trajniji aranžman. Stoga se opustite i uživajte u prilici.

Nastavak na idućoj stranici…

Do kraja sedmice mijenja se ljubavna situacija OVIH znakova – netko će imati velike razloge za RADOST!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top