U NAREDNOM PERIODU: Slijede dani u kojima će KARMA bogato počatsiti OVA 2 znaka, dok će se OVAJ razočarati u sve i svakoga…

U NAREDNOM PERIODU: Slijede dani u kojima će KARMA bogato počatsiti OVA 2 znaka, dok će se OVAJ razočarati u sve i svakoga…

12 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

U narednom periodu: Želiš postaviti jasnije granice i sada si siguran kako stvari trebaju biti u budućnosti, ali ne znaš ima li zdrav dijalog moć promijeniti ono što je već prekinuto. Dajte sve od sebe i vjerujte u najbolji mogući ishod, ali ne očekujte čudo tamo gdje ovise o onima koji ne žele iste stvari kao i vi.

Znajte što želite i slijedite cilj, s otvorenim opcijama za promjenu smjera i promjenu trake usred avanture. Dopušteno vam je da se predomislite.

 

 

BIK

U narednom periodu: Lako je razgovarati o osjećajima, ali samo u pravom društvu i s nekim tko vas želi saslušati. Očekivanja ne bi trebala biti preniska ili biste mogli propustiti neke važne prilike za povezivanje s drugim ljudima na dubokoj energetskoj razini.

Komunikacija je ključ uspjeha, sve dok ste brzi i oštri, a opet dovoljno nježni. Djela imaju posljedice i o njima morate unaprijed razmišljati, strpljivo pristupajući svom unutarnjem dijalogu i nesavršenostima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

U narednom periodu: Znate da se neka pravila moraju poštovati, ali se također osjećate iznevjereno okolnostima koje vam ne dopuštaju da svoje znanje iskoristite za vlastito dobro. Ovo je vrijeme brige za planet, za druga ljudska bića i bića općenito.

Uvijek imate priliku sebe staviti na prvo mjesto i nikad niste predaleko od prvog koraka. Međutim, vaš sustav podrške mora rasti od ove točke kako biste mogli istinski iskoristiti svoj rad i kreativne procese.

 

 

RAK

Neke su ljubavne priče brzo eskalirale i ostavile vas da se pitate jeste li sve učinili kako treba. Ne znaš trebaš li pokucati na nečija vrata ili pustiti da trenutak prođe. Teško je reći gdje je zaštita neophodna, a gdje vas trenutak navodi da vjerujete da je to sada ili nikad.

Namjena pojedinih prostora, ljudi i bitnih pravaca u životu uvijek je izlaz iz mračnog problema. Pobrinite se da ne živite u prevelikom neredu iza sebe dok prelazite na sljedeću fazu života.

 

 

LAV

Znate da neki djelići situaciju čine posebnom, ali niste sigurni treba li velike dileme rješavati kao uobičajene ili ih treba promatrati u drugačijem svjetlu.

Imate priliku vidjeti stvari s više jasnoće. Pazite da ne propustite priliku da razgovarate o nekim važnim detaljima prije nego što riječi i djela budu uklesani u kamenu i mnogo ih je teže popraviti.

 

 

DJEVICA

Niste baš bili optimistični u pogledu načina na koji ćete nastaviti sa svojim životom, ali ste sigurni da su neki rezovi i gubici bili neophodni i dio procesa da budete iskreni prema sebi. Nemojte odustati ni od jedne ideje samo zato što su u ovom trenutku dalekosežne.

Ako vjerujete u druge ljude, mogli biste osjetiti nedostatak vjere u vlastite sposobnosti. Možete učiniti puno više, ali morate misliti na one male stvari koje čine značajnu cjelinu.

 

VAGA

Rado ne biste sami sebi stali na put, ali to se čini malo vjerojatnim s obzirom na sve planove i okolnosti koje pokušavate povezati. Uvijek nađete priliku za druženje, ali postoji pravi način komunikacije i ne biste trebali podnositi uvrede ili negativne komentare o stvarima koje radite kako treba.

Odaberite svoje društvo mudro, držeći svoje srce otvorenim u tom procesu. Iako je to lakše reći nego učiniti, možete napraviti legitiman, logičan izbor da obavite stvari upravo sada.

 

 

ŠKORPIJA

Ne možete uspoređivati ​​stvari koje nisu realne s onima koje jesu. Provjerite da vidite što je dodirljivo i lako spušteno na materijalnu razinu. Nećete puno napredovati ako se držite ideja koje nisu moćne i nisu u skladu s načinima života u svijetu. Mali korak u pravom smjeru mogao bi vas odvesti mnogo dalje od skoka vjere u pogrešnom.

Koliko god to bilo čudno, neki odnosi čine da se osjećate smireno i samopouzdano, ali ne zadovoljavaju onoliko koliko biste očekivali. Uživajte u trenutku provedenom s ljudima koji vas vole i ne jure za savršenstvom.

 

 

STRIJELAC

Otresti se vlastitih negativnih osjećaja neće biti lako, ali nije nemoguće kontrolirati se i dodati vrijednost dijelovima svog života koji su pogođeni nemoći i nedostatkom ljubavi. Udahnite, izdahnite i zapitajte se što bi vas sada usrećilo.

Činjenica da ste propustili neke važne prilike mogla bi vam se pljusnuti u lice, podsjetiti vas na sve one probleme koji zahtijevaju vaš fokus, energiju i više inicijative da krenete u određenom smjeru.

 

 

JARAC

Planetarni tranzit pokazuje vam praktičnu stranu problema, dvostruke standarde po kojima ste odabrali živjeti i sve one osjećaje koji se sada mogu slobodno prenijeti.

Provodite vrijeme s ljudima koji vam pružaju podršku i ljubazni su. Ne trebate dijeliti svoju stvarnost s onima koji kvare sliku i unose otrov koji utječe na vaš svijet.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Uz pravilnu prehranu, vaše srce će se izliječiti od nedavnih događaja, mnogo brže nego što biste očekivali. Čini se da se zapravo ništa nije promijenilo osim vaše želje da potpuno promijenite mjesto i usput upoznate nove ljude.

Da biste se oslonili na nekoga, ne trebate samo njegovu riječ i dostojanstvo. Također vam je potreban snažan sustav podrške kojeg ste potpuno svjesni, čak i ako se počine neke glupe pogreške.

 

 

RIBE

Postajete nervozni, ne shvaćajući da postoji iznimka od pravila i da su vaša uvjerenja potpuno drugačija od onoga što je stvarno moguće u vašoj okolini i vašem životu.

Vaš svakodnevni svijet može biti ograničen vašim vlastitim prihvaćanjem stvari koje ne treba tolerirati ili prihvatiti kao one koje vam neprestano vrijeđaju srce. Imate pravo izbora.