Ova sedmica bit će VRLO TEŠKA za OVA 3 ZNAKA od 3. do 9. oktobra, a evo i zašto…

Naš tjedan počinje s Mjesecom u Jarcu, što automatski daje materijalistički pečat svemu što radimo.

Budući da nam se retrogradni sada konačno maknuli s puta, možda ćemo htjeti zaroniti u nešto što nismo navikli raditi, a također bismo mogli ispasti prilično naivni i glupi što smo uopće pokušali.

Ovo je tjedan u kojem radimo nešto na poslu zbog čega nas drugi gledaju kao da smo tek stigli na planet. Bit ćemo uzrokom mnogih kolutanja očima.

Mislimo da smo pametni, ali sve što zapravo jesmo je dobronamjerno. Mislimo dobro, imamo srca od zlata, ali smo također potpuno izvan naše sigurnosne zone.

Možda čak i uvrijedimo određene ljude ovaj tjedan, a da nismo htjeli. Ono što je najbolje da imamo na umu je da je ovo odličan tjedan za napredak, ali funkcionira samo ako idemo korak po korak.

Ovaj tjedan nema ‘žurnog posla’ i to je način razmišljanja u koji trebamo izbjeći. Bez žurbe. Strpljenje, prihvaćanje i dobar, čvrst plan su ono što će ovaj tjedan učiniti uspješnim za sve nas.

Tri horoskopska znaka s lošim tjednim horoskopom od 3. do 9. oktobra:

1. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Svi putevi vode u trigon s Merkurom i Plutonom, ovaj tjedan Vaga, a to znači da ćete misliti da ste smješniji nego što zapravo jeste. To je doista vrlo ljudski problem i svi imamo takve trenutke, ali tijekom ovog tjedna ćete prekoračiti svoje granice.

Mislite da ste pametni – i jeste, ali također niste u stanju pročitati prostoriju, a jedna od vaših izjava će vam na kraju uzrokovati toliko problema da ćete odmah zažaliti što niste bolje zapažali svoju publiku.

Budući da se osjećate slobodnije u govoru, zahvaljujući Merkuru koji početkom tjedna ide direktno, osjećat ćete se nadahnuto da iznesete sve što želite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

To je dobro, kako se volite slobodno izražavati. Ono što vam tjedan ide po zlu je vaš nedostatak diskrecije. Da, duhoviti ste, ali trebate suzdržati šale s ljudima koji ih jednostavno ne mogu podnijeti…pogotovo ako ti ljudi mogu utjecati na vaš radni život.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Ova sedmica bit će VRLO TEŠKA za OVA 3 ZNAKA od 3. do 9. oktobra, a evo i zašto…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top