Naredna tri dana donose BITNE PROMJENE u živote OVA 2 znaka, a OVAJ znak će se suočiti sa OGROMNIM IZNENAĐENJEM!

OVAN

Astralna konfiguracija vas podsjeća na stvari koje se ne mogu učiniti, frustracije i ograničenja koja se ponavljaju iznova i iznova. Ne znate trebate li slijediti ili odustati od određenih stvari i neće biti lako riješiti dilemu ako niste u skladu sa svojim najosjetljivijim unutarnjim Ja.

Postoje riječi koje možete koristiti za postizanje svojih ciljeva, ali niste sigurni želite li na bilo koji način manipulirati situacijom. Dopustite svom srcu da vas vodi.

 

 

BIK

Bilo bi mudro pojednostaviti svoj pogled i pozabaviti se praktičnim pitanjima koja zahtijevaju vrijeme. Rješenja koja su pred vama zapravo nisu tako jednostavna, ali možete učiniti svoje korake lakim i malim, sve dok ne dođete do točke u kojoj šira slika više nije nedostižna ili udaljena.

Imate dobrog prijatelja pored sebe, nekoga kome ćete se obratiti i razgovarati kada stvari postanu grube. Otvoreno razgovarajte o svom stavu i pogledajte kako njihove povratne informacije ovoga puta utječu na vas.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Smatralo se da su kometi loši predznaci u dijelovima zapadne Europe. Nešto vas izbacuje iz ravnoteže i niste sigurni poklapaju li se tuđa uvjerenja s vašima. Ne biste htjeli nametati svoju volju, ali vidite da nema mjesta praznovjerju ili odbacivanju stvari koje su sasvim prirodne i dio vaše svakodnevice.

Imate važne prijatelje za koje se možete držati i tražiti savjet. Odvojite trenutak da ih provjerite i provjerite jesu li oni ti kojima je potrebna pomoć.

 

 

RAK

Postoji vrsta plastične kirurgije na ženskim nožnim prstima kako bi im cipele bolje pristajale, a zove se “operacija Pepeljuge”. Iako je nešto izgledalo kao bajka, sada ste sigurni u realističnost priče i stvari nisu tako svijetle kao što su se nekad činile.

Ipak, trebate komunicirati i ostaviti prostora za srednje stvari i rješenja od kojih svi mogu imati koristi, pogotovo ako su na vaše profesionalno okruženje utjecale teške promjene.

 

 

LAV

Ograničenja drugih nisu vaša. Zapamtite ovo ako ste ranjeni ili se osjećate loše zbog nečijih riječi i načina na koji oni vide vašu emocionalnu prirodu i vašu srž osjetljivosti. Na vama je da zaštitite ono što je sveto i ranjivo u vama.

Ne postoji dug koji vas veže za bilo koju drugu osobu. To je nešto što treba imati na umu kada rasprave postanu žestoke, a vi se osjećate ucijenjeno ili tjerano da radite ono što ne želite. Vaša sloboda izbora je ta koja vas vodi u bilo kojem smjeru kojim krenete.

 

 

DJEVICA

Uložili ste u stvari koje ne bi trebale donijeti plodove i pokazati vam vrijednost djela koja ste učinili. Ipak, stvari nisu tako jednostavne kako bi trebale biti, a u vašem je životu puno stresa i nepotrebnih uspona i padova u vašem sustavu vrijednosti i odnosa.

Ne možete očekivati ​​zahvalnost od nekoga tko osjeća da nema na čemu biti zahvalan. Umjesto toga, budite zahvalni na iskustvu i odmaknite se od toksičnih problema i ljudi koji ograničavaju vaše pokrete i energiju.

Nastavak na sljedećoj strani…

Naredna tri dana donose BITNE PROMJENE u živote OVA 2 znaka, a OVAJ znak će se suočiti sa OGROMNIM IZNENAĐENJEM!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top