DNEVNI HOROSKOP ZA 4. Oktobar: Nakon mnogo SUZA i BORBE, jedan znak će KONAČNO DOĆI do svog CILJA!

OVAN

Dnevni horoskop: Danas ćete se osjećati neobjašnjivo tvrdoglavo i ustrajati u tome što vam svi drugi i vaš vlastiti razum govore da radite. Morate shvatiti da udubljivanje u pete neće riješiti nikakve probleme. Morate biti u stanju otvoriti svoje srce i um kako biste se uspješno nosili sa svojim trenutnim poteškoćama.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Dan će biti u redu na početku, iako se kasnije može pokazati malo užurbanim. Netko kod kuće može biti bolestan i možda ćete ga/nju morati zbrinuti usred pretrpanog rasporeda. Možda ćete primiti sreću od prijatelja ili čak kolega i planirat ćete provesti vrijeme s njima u bliskoj budućnosti.

 

 

BLIZANCI

Dnevni horoskop:   Svi vaši napori kako u karijeri tako iu osobnom životu sada dolaze do izražaja. Vjerojatno će se povećati zamah koji će za vas dovesti do velikog uspjeha. Vaš trud i domišljatost primijetit će Vaši nadređeni i u tom ćete procesu steći neke čvrste pristaše. Vaši će neprijatelji danas ostati bespomoćni.

 

 

RAK

Dan je posebno pogodan za početak nečeg novog. Ako ste razmišljali o promjeni posla ili karijere ili da se prebacite na drugog poslodavca ili čak započeti novu vezu, onda je ovaj dan savršen za to. Čak i ako vam se potez čini riskantnim, riskirajte i vjerojatno će ispasti sjajno i upravo ono što ste trebali učiniti.

 

 

LAV

Dnevni horoskop: Vjerojatno će se u vašem životu pojaviti situacija u kojoj ćete morati preuzeti vrlo izravnu i proaktivnu ulogu. Možda se čini da je situacija vrlo teška, ali imate sposobnost da je pošteno riješite. Morat ćete se samo potvrditi, ali ne brinite. Nakon što kriza prođe, ljudi će biti impresionirani vašom ulogom u njenom rješavanju.

 

 

DJEVICA

Može doći do iznenadne buke emocija u nekom vama bliskom. A razlog biste mogli biti vi! Imate sklonost brzom donošenju zaključaka! I okrivili osobu za nevjernost, a da nisu pravilno ispitali stvar! Stoga bi vam bilo bolje usaditi strpljenje da sjedite i gledate kako se stvari otkrivaju u pravo vrijeme.ᅠᅠ

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. Oktobar: Nakon mnogo SUZA i BORBE, jedan znak će KONAČNO DOĆI do svog CILJA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top