BLIZANCI – Čuvajte Blizanca, jer sebi NIKADA NEĆETE MOĆI OPROSTITI ako ostanete bez njega!

BLIZANCI – Čuvajte Blizanca, jer sebi NIKADA NEĆETE MOĆI OPROSTITI ako ostanete bez njega!

10 studenoga, 2023 0 By Admin

Blizanci su definitivno osobe koje se u masi drugih ljudi, odnosno zodijaka, ističu u masi. Oni su po mnogočemu drugačiji i spadaju u zodijake sa mnogim kvalitetama. Naravno da imaju i mana i nedostataka, ali ako na jednu stranu stavite vrline i kvalitete, a na drugu stranu nedostatke i mane, sigurno će ona strana sa kvalitetama biti bogatija.

Blizanac ima predivnu dušu i osoba je koja se ne vodi pretjeranom ljubomorom. Blizanac je osoba koja svima želi samo dobro i koja neće nikome namjerno nanijeti tugu i bol. Blizanci spadaju u zodijake koji su iskreni, ali vas nikada njegova iskrenost neće zaboljeti.

Mnogi brkaju iskrenost sa bezobrazlukom, ali ne i Blizanci. Ne znači biti iskren u toj mjeri da nekoga tvoje riječi duboko povrijede. Biti iskren znači reći ono što misliš ali na kulturan i fin način, direktno ili indirektno. Blizanci su osobe koje znaju da vole kao nitko drugi na svijetu.

On daje kompletnu ljubav, brigu i pažnju osobama koje voli, ali isto tako isto očekuje zauzvrat. Zna koliko daje, zna koliko vrijedi i zato želi da ga se poštuje u skladu s tim. Kada osjeti da je stvarno voljen i kada tu istu ljubav osjeća, nema toga što neće napraviti za voljenu osobu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ako trebate nekoga tko će vas istinski voljeti i brinuti o vama, definitno svoje srce i ljubav poklonite jednom Blizancu. Kraj njega vam sigurno neće manjkati ničega i imat ćete baš sve što vam je potrebno. Jer on je osoba koja zna kako da voli najjače na svijetu.

Blizanci su osobe koje preziru laži i koje gotovo nikada ne lažu. Laž može izgovoriti samo u onom slučaju kada nekoga zapravo želi zaštiti od nekoga ili nečega. On je osoba koja ima visok prag toleracije. Mnogo toga može istrpjeti, tolerirati i može vam oprostit ono što netko drugi nikada ne bi. Ali, sve ima svoje granice, pa isto tako postoje stvari koje Blizanac jednostavno ne može oprostiti.

Blizanac je iskren i uvijek će se prema vama postaviti iskreno. Upravo zato što je takav, to isto očekuje i od vas. Od vas očekuje istinu i iskrenost. Ako vas ikada uhvati u laži, vjerojatno vam to neće oprostiti, ali ako vam i oprosti, budite sigurni da vam više nikad neće u potpunosti vjerovati.

Iz vrlo jednostavnog razloga. On zna da onaj tko jednom slaže, da će slagati opet i zato tada podiže zidove i distancu, jer ne želi sebe dovesti u situaciju da ga opet povrijedite i razočarate.

Blizanci su zaista dobre osobe, ali nisu glupi. Ako vas Blizanac voli, bilo da ste prijatelj, ljubavni odabranik ili nešto treće, ne znači da sam njim možete postupati kako hoćete samo zato što imate njegovu ljubav i naklonost. Kao što smo već na početku rekli da ima visok prag toleranije, ali vrlo dobro zna kada treba podvući crtu i jednostavno se okrenuti i otići.

I zato nemojte iskorištavati njegovu ljubav i njegovu dobrotu, jer Blizanac vrlo dobro osjeti kada se netko s njim poigrava i kada ga netko pokuša iskorisiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Oni koji misle da to mogu, grdno se varaju. Ako imate Blizanca u svome životu, čuvajte ga, jer ipak ako ga izgubite, s vremenom ćete shvatiti što ste izgubili i to sebi nikada nećete moći oprostiti.