ŽENA STRIJELAC: PREVARI JU, POVRIJEDI, PONIZI, BACI NA DNO, a onda gledaj kako USTAJE JOŠ JAČA! Što ju ne ubije, to ju OJAČA!

ŽENA STRIJELAC: PREVARI JU, POVRIJEDI, PONIZI, BACI NA DNO, a onda gledaj kako USTAJE JOŠ JAČA! Što ju ne ubije, to ju OJAČA!

20 rujna, 2023 0 By Admin

Žena Strijelac nije osvetoljubila. Naprotiv, mnogo toga ona može podnijeti i istrpjeti, ali sve ima svoje granice, pa tako i njena dobrota, tolerancija i strpljivost. Kada prijeđete tu granicu, tada će vam pokazati da sa njom nema šale i da ne možete kako hoćete.

Ako ju prevarite, povrijedite, ponizite i bacite na dno, jedino što vam preostaje da gledate kako ustaje, još jača i kako vas uništava. Sa njom nema šale i tada ćete vidjeti njenu mračnu stranu. Ona je žena koja veoma voli život i koja gleda kako da od svakog dana uzme maksimum.

Ne voli gubiti vrijeme, posebno na loše ljude. Zna da je život kratak i zato pokušava maksimalno uzeti od života. Najbolje se osjeća u društvu osoba koje su slične njoj. Upravo zato pažljivo bira svoje društvo. Žena Jarac je omiljena u društvu. Svatko bi volio biti u njenom društvu, ali to je nemoguće, jer ona ne želi svakoga u svojoj blizini.

Ona je vrlo dobra, pouzdana, poštena, odana i pravi prijatelj i čast ju je imati za prijetelja ili životnog partnera i bez imalo pretjerivanja možemo reći da je pravi sretnik onaj tko ju ima u svome životu. Vrlo je mudra i intuitivna i gotovo ju je nemoguće slagati, jer ona jednostavno osjeti laž i neiskrene ljude.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Za neke stvari jednostavno nema tolerancije, kao što su laži i izdaja. Gotovo da ne postoji šansa da vam to oprosti. U nekim slučajevima oprosti, ali to su zaista rijetki slučajevi. No, ako vam i oprosti laži, više nikada vam neće vjerovati u potpunosti. Svaku vašu…

Svaku vašu riječ će uzeti sa dozom sumnje i sa rezervom, a vaš odnos će biti trajno narušen i to bez mogućnosti povratka. Nikada više vaš odnos nakon toga ne može biti isti. Ona je dobra, ali previše mudra i previše pametna da bi opet istom mjerom vjerovala osobi koja ju je jednom prevarila.

Vrlo je komunikativna, riječita i koristi širok spekrar riječi. Ona je osoba sa kojom ćete znati na čemu ste, jer sve što vam ima za reći, reći će vam direktno i otvoreno. Neće vam pričati iza leđa, jer ona nema problem da svakome kaže onako kako misli.

Ona vrlo dobro zna kakva je i koliko vrijedi i zato jednostavno ne da na sebe. Ne traži puno od ljudi, ali poštovanje mora postojati ako želite biti dio njenog života. Ona je osoba koja nikada ne zaboravlja nečiju dobrotu, ali isto tako, nikada ne zaboravlja ni one koji su joj učinili zlo.

Oni koji su ju upoznali, jednostavno ne mogu da ju ne vole. Jedino, možemo se izraziti problem, je taj što ona ne dozvoljava da joj se približite dovoljno blizu i jednostavno se ne otkriva u toj mjeri da ju u potpunosti upoznate.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Tek kada je sigurna u neku osobu, tek tada će vas pustiti dovoljno blizu da ju upoznate. A nakon što ju upoznate, nećete moći da ju ne volite!