U SLJEDEĆOJ SEDMICI: Ovan će se posvađati, Blizancima, Vodoliji i Raku će iznimno pogodovati, Vaga će griješiti, Škorpija i Strijelac sretni, Jarcu dolaze loše vijesti…

U SLJEDEĆOJ SEDMICI: Ovan će se posvađati, Blizancima, Vodoliji i Raku će iznimno pogodovati, Vaga će griješiti, Škorpija i Strijelac sretni, Jarcu dolaze loše vijesti…

26 kolovoza, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

U sljedećoj sedmici: Očekujte da će razlika u mišljenjima izmaći kontroli tijekom tjedna. To će se dogoditi između vas i prijatelja; doći će do svađe i zbog toga ćete se oboje osjećati jako tužno.

Nitko od vas ne želi da prijateljstvo boli, ali će se proliti loše riječi  i reći će se neke stvari koje se ne bi nikako trebale reći.

Pazite na riječi ovog tjedna. Izvagajte ih prije nego što progovorite.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Provest ćete većinu ovog tjedna u svojoj glavi, sami. Možda ste okruženi ljudima koji vas vole, ali radije biste se samo zadržali u svojoj samoći.

Iako ste obično za zabave, radije biste sve ovo održali tiho i mirno tijekom ovog tjedna. Tijekom tog vremena možete također biti na osobnom, duhovnom putovanju. Možda pronađete ono što ste tražili.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ako postoji nešto što će vas iznenaditi tijekom ovog tjedna, to je kako se možete nositi pod prisilom. Ovaj tjedan donosi vašu ravnotežu; nećete se moći odvratiti.

Ako bude problema, riješit ćete ih. Ako dođe do svađe, riješit ćete je.

Ono što će biti primjetno je vaše nevjerojatno hladno, smireno držanje. Drugi će to primijetiti, a snagu će uzeti iz vašeg primjera.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ovaj tjedan mogao bi biti jedan od ekstremnih užitaka. Život je dobar za vas ovaj tjedan, ali bit će pretjeranog prepuštanja i proždrljivosti.

Mislite da se zapravo nikada niste pustili i dopustili sebi živjeti bez stida, pa zašto to jednostavno ne biste učinili ovaj tjedan?

Ovaj tjedan također bi mogao simbolizirati posljednji obrok prije odlaska na veliku dijetu i promjenu načina života.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Evo tjedna u kojem sve koje poznajete uspoređujete s članovima svoje obitelji. Da, to zvuči čudno, ali razmislite o tome ovako: upoznate nekoga i on vas podsjeća na vašu majku.

Je li to dobro ili loše ovisi o vama, ali takva je vaša reakcija na sve ovaj tjedan. – Podsjećaš me na mog brata. Ako ti se sviđa tvoj brat, oni su sretni. Ali ako ne, onda još jedan grize prašinu.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ono što vam treba je čvrst san, a ovaj tjedan vam neće dati ono što želite. Ako se ne naspavaš, otkačit ćeš se, a već počinje.

Uhvatit ćete se da se zezate sa ljudima koje volite i da ćete biti potpuno prazni kad se suočite s važnom odlukom.

Međutim, ovdje se događa nešto dublje i počet će se pojavljivati ​​u vašim snovima… to jest, ako se uspijete dovoljno naspavati da zapravo napravite mjesta za snove.

 

 

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Ovaj tjedan donosi vam novu vrstu obrane. Učinili ste nešto… krivo. Nekome. Ali zato što nećete priznati da ste u krivu, ponosite se svojim postupcima i branit ćete se.

Izgledat ćete kao nagrađena budala jer što god da ste učinili bilo je pogrešno, bilo je praktički strašno, a prsti su upereni u vas.

Iz ovoga nema izlaza, pa možete reći da vam je žao – to će poboljšati stvari.

 

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Ovaj tjedan vas čini herojem vlastite priče. Ovaj tjedan učinite pravu stvar i svi to znaju. U što god se uvalite dobra je stvar, koristi drugima.

Ovaj tjedan bit ćete vrlo cijenjeni i bit ćete sretni zbog toga.

Konačno, netko razumije vas i vašu svrhu. U prošlosti ste bili toliko pogrešno procijenjeni da to što će vas cijeniti, bit će toplo iznenađenje dobrodošlice.

 

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Napokon su stigli sretni dani. Pa, barem za tjedan dana. Iako bi svi tjedni trebali biti jednako dobri kao ovaj za vas, oni nisu uvijek ovako zlatni, stoga uživajte u svakom danu kao da vam je posljednji.

Obiteljski problemi bit će riješeni, a prijateljstva će biti broj jedan na vašem popisu. Očekujte sretna vremena, večere i zabavu s ljudima koje najviše volite.

 

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Loše vijesti stižu ovog tjedna u obliku presude. Oprostite, ali stvari nisu išle kako ste željeli. Ovo je tjedan kada dobivate pravne vijesti; nije tragično, ali je nezgodno.

Osjećat ćete se potlačenim i oklevetanim tijekom ovog tjedna jer smatrate da niste postigli pošten dogovor o ovoj odluci/presudi. Ostanite jaki. Stijenovito dno je mjesto koje nam govori da je jedini način da od tamo idemo gore.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Svi su uprli u vas ovaj tjedan jer ćete uskoro pokrenuti nešto na čemu ste radili neko vrijeme.

Bilo da se radi o kreativnom pothvatu ili financijskom planu, ovaj tjedan djeluje kao čarobni šarm za vas.

Prošetat ćete kroz ovaj tjedan kao superzvijezda sa svim tranzitima na mjestu. Sjajiš, a svi ne mogu ne primijetiti.

 

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Za vas, u ovom tjednu nema ništa posebno uočljivo, osim da ćete se odvojiti od sebe.

Cijeli tjedan bit će posvećen trudu i trudu. I, voliš to.

Posao vas ne isključuje. Zapravo, inspirira vas. Znati da možete raditi dobar posao zaista vas čini sretnim. Ovaj osjećaj pratit će vas cijeli tjedan, ostavljajući vas zadovoljnim i ispunjenim samopoštovanjem do kraja tjedna.