SEDMIČNI TAROT: Ribi se vraća prošlost, Ovan će profitirat, Rak i Blizanci na putu prema uspjehu, Strijelac, Jarac i Vaga će imati velike razloge za sreću!

SEDMIČNI TAROT: Ribi se vraća prošlost, Ovan će profitirat, Rak i Blizanci na putu prema uspjehu, Strijelac, Jarac i Vaga će imati velike razloge za sreću!

24 veljače, 2024 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: as štapova

Ako ste bili uključeni u pokretanje nečeg novog, u poslu ili kreativnosti, smatrajte to uspješnim, jer ova tarot karta pokazuje da se vaš naporan rad uvelike isplati.

Ovaj tjedan ćete se osjećati prilično ‘na lopti’; Vaš intelekt je vrhunski i to je također zbog vašeg optimalnog fizičkog zdravlja. Veza tijela i uma je u dobroj formi ovaj tjedan. Očekujte najviše i primite ga u potpunosti, kako hoćete.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Stranica pentakla, obrnuta

Možda ćete otkriti da nešto što ste ostavili neobrađenim zahtijeva vašu pozornost ovaj tjedan. Vratit ćete se prethodno nedovršenom projektu. Vidite izglede da će stvari krenuti loše ako ne prisustvujete ovom poslu, pa se ponašajte u skladu s tim.

Na kraju sve ispadne sasvim dobro, ali morate obratiti pozornost na ono što trebate učiniti. Ovaj tjedan nema mjesta za lijenost ili odgađanje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Kočija

Mogli biste biti na putu uspjeha ovog tjedna. Ova tarot karta predstavlja završetak nečega što je bilo važno u vašem životu i trebalo je završiti.

Ako je tužba, smatrajte se pobjednikom. Ako je ovo povezano s prekidom veze, onda možete znati da će nakon ovog tjedna to biti službeno učinjeno. Sada možete mirno nastaviti dalje, znajući da ste ostvarili pobjedu.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Sunce

Kako je savršeno za tebe, dobiti Sunce kao svoju tarot kartu tjedna. Očekujte da će stvari ići dobro na domaćem terenu. Obiteljske stvari bit će na prvom mjestu i sve će se raditi u ime ljubavi.

Vaša će veza tijekom tjedna procvjetati i sve će imati dašak pozitivnosti. Uživat ćete u svemu što radite i moći ćete podijeliti svoju radost s ljudima u svom životu.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Snaga

Čini se da si se konačno opet vratili u blok. Neuspjeh vas je nakratko izbacio s kursa, ali srećom, ponovno ste na poslu i sve ide dobro.

Ovaj tjedan se osjećate puno bolje nego što ste se dugo vremena osjećali, a vaše zdravlje se popravlja. Uzmite ovu tarot kartu kao znak upozorenja da nastavite biti dobri prema sebi i da pazite na svoje zdravlje. Ne vraćajte se lošim prehrambenim navikama.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: desetka pentakla, obrnuta

Mogli biste se naći u nezgodnoj situaciji ovaj tjedan, jer izgleda da ste ili prekoračili svoje granice ili ste iskoristili priliku koja možda neće uspjeti na način na koji ste predvidjeli.

U redu ste i ništa nije izgubljeno, ali ćete morati unazaditi nekoliko tjedana za svoj trud. Hej, pokušao si, i to je sve što možeš reći za sebe. Barem ste se dobro potrudili, tako da ovdje nema neuspjeha; samo učenje.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: as pentakla

Materijalistički, stvarno ne može biti ništa bolje od ove kartice. Ovaj tjedan osjećate se dobro i sigurno. Vaš bankovni račun je pun i osjećate se vrlo dobro zbog toga.

Možete očekivati ​​dobre vijesti i to mnogo toga. Čini se da se svi u vašem životu dobro slažu i to doprinosi vašem općem osjećaju zadovoljstva i sigurnosti. Uživaj u sjaju svojih postignuća.

 

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Dvojka štapića, obrnuto

Upravo ćete povratiti dio sebe za koji ste mislili da je izgubljen. U osnovi, to znači da želite preboljeti strah i iako se s njim teško suočiti, ipak ga izgurate. Uplašeni ste i uzbuđeni, ali ništa vas neće zaustaviti.

Moći ćete gledati kako se vaš strah pretvara u fokus ovaj tjedan. Ovo je tjedan za velike promjene i odbacivanje lažnih ideja … o sebi.

 

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Trojka pehara, obrnuta

Zaplješćete sami sebi jer ste postigli nešto što ste u jednom trenutku smatrali nemogućim. Na kraju će ljudi reći da si samo ti mogao tako nešto uspjeti i bit ćeš pohvaljen za nevjerojatne napore i sve što oni znače.

Vi ste vrijedan majstor svoje umjetnosti, a kada se posvetite tome, jedini rezultat je izvrsnost.

 

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Sedmica pehara, obrnuta

Vi ste u konačnici osoba koja ovaj tjedan dobije ono što želite, a zašto? Zato što se toliko trudite i pošteni ste u svojim naporima. Znate što želite i ne dopuštate nikome da vas pokoleba, i oni će pokušati, ali nećete imati ništa od toga.

Ova karta predstavlja postignuće i osjećaj ponosa koji ga prati. Nastavi s dobrom atmosferom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: petica pentakla

Ono što vam ova karta ovog tjedna donosi je ideja okupljanja s drugim ljudima u svrhu zarađivanja novca. Izradit će se planovi i dati prijedlozi ulaganja.

Ovo je tjedan u kojem trebate obratiti veliku pozornost na ono što se događa. Novac je ovdje u igri, kao i vaša budućnost. Nema jamstva, međutim, ovaj tjedan označava vrlo dobar obrat za vas, financijski.

 

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Devetka mačeva, obrnuta

Ovaj tjedan sa sobom donosi stara sjećanja i uznemirujuća sjećanja na prošlost. Možda se nećete dobro nositi s tim mislima, međutim, u svemu tome postoji iscjeljujući aspekt; morate ga osjetiti da biste ga zacijelili, da tako kažem, i tako ćete i učiniti.

Kako vaši strašni koncepti izlaze na vidjelo, tretirajte ih kao nešto što pripada prošlosti i nema pravo značenje u vašem životu od danas. Što je prošlo, prošlo je; sad je nebitno.