NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI od 03. do 09. Oktobra: OVOM znaku 6. oktobra svemir nudi sretne prilike i veliki korak naprijed

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Četvrtak, 6. listopada

Morao si pronaći ono što je najbolje za tebe, ne bilo tko drugi, nego ti. Ovaj tjedan, dok Merkur u Djevici formira harmoničan aspekt s Plutonom u Jarcu, dobit ćete uvid u to kako možete promijeniti stvari u svojoj karijeri na bolje.

Ne radi se samo o više novca, već o tome da osigurate pravu ravnotežu i okruženje kako biste se osjećali kao najbolji.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Petak, 7. listopada

Nije uvijek lako izraziti se. Ponekad se čini da kada pokušate podijeliti svoje osjećaje ili potrebe, oni izgledaju kao zahtjevi ili ultimatumi za one oko vas.

Ovaj tjedan kada se Merkur u Djevici pozitivno ujedini s Plutonom u Jarcu, način na koji se izražavate poboljšat će se što će dovesti do sretnog ishoda. Dolazi proboj u vašoj karijeri ili vezama, a način na koji kažete ono što trebate činit će veliku razliku.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Subota, 8. listopada

Imate dara za komunikaciju, samo što ne dodirujete uvijek svoje najdublje osjećaje ili istinu. Ovog tjedna sve se to mijenja jer Saturn u Vodenjaku stvara trenutak prilike s Uranom u Biku koji vam daje mogućnost da jasno prenesete svoje misli.

Kako ste u mogućnosti podijeliti ono što zaista mislite ili trebate s onima oko vas, sposobni ste prevladati one prepreke za koje ste mislili da su nepomične.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Petak, 7. listopada

Trebate malo sreće i ovaj tjedan koji dolazi kada Mjesec zapliva kroz inspirativne vode Riba. Ovaj vodeni znak vlada svim stvarima vezanim za sreću u vašem životu, dok Mjesec predstavlja vaše osjećaje i emocionalno ja.

Ako ste se osjećali kao da ništa što radite nije važno ili da se ne nazire kraj onome kroz što trenutno prolazite, sve se to mijenja ovog tjedna kada se počnete osjećati više nade i optimista. To vam omogućuje da vidite veće mogućnosti u svojoj trenutnoj situaciji.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Nedjelja, 9. listopada

Prisjetite se onoga što vam se događalo početkom aprila ove godine. Vjerojatno se podudara s novim prilikama, karijerama ili čak preseljenjem. Nešto se prvo pojavilo ili ste počeli tražiti novi put oko ove točke.

Ovo je bio Mladi Mjesec u Ovnu, sada se ovaj tjedan slavi Puni Mjesec u Ovnu i vidjet ćete kako se ta originalna ideja ostvaruje. Nikada ne postoji savršeno vrijeme da nešto učinite, ali kada vas svemir zove, morate odgovoriti.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Subota, 8. listopada

Što se zdravije osjećate i ponašate, privući ćete više sretnih prilika. Ovo je moć manifestacije i nešto što će biti u punoj snazi ​​za vas ovaj tjedan jer Uran u Biku stvara povoljan susret sa Saturnom u Vodenjaku.

Zamislite ovo kao vrhunac nečega na što ste bili usredotočeni već neko vrijeme. Kada se osjećate kao da ste najbolji u sebi, prirodno ćete odabrati one prilike koje to podržavaju. Možda se čini kao magija, ali nikada ne podcjenjujte koliko se sami osjećate važnima.

Nastavak na sljedećoj strani…

NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI od 03. do 09. Oktobra: OVOM znaku 6. oktobra svemir nudi sretne prilike i veliki korak naprijed

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top