LJUBAVNI HOROSKOP ZA 3. Oktobar: Jedan znak će shvatiti da je TAJNO i LUDO VOLJEN, a nekoga će voljena osoba SLAGATI!

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop: Čini se da se dobro slažete s kratkoročnim vezama, ali uskoro biste mogli razviti žudnju za pravom ljubavi! Pomalo ste impulzivni i brzopletog temperamenta. To vam stvara prepreku da budete dio dugoročnih odnosa. Pokušajte kontrolirati promjene raspoloženja i vrlo brzo ćete se smjestiti s pobožnom dušom.

 

 

BIK

Promjena, revolucija i strast su vam danas naznačeni. Odbijate više sjediti na ogradi i odbijate dopustiti sudbini da ide svojim tijekom, a da se ne trudite voditi je prema onome što želite. Vaš intenzitet osjećaja može čak ostaviti vašeg partnera pomalo zaslijepljenim. Neka vas instinkti vode u donošenju romantičnih odluka i oni će vaš život odvesti u novom smjeru.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:   Danas ćete biti prilično agresivni u ljubavi. Samo se pobrinite da sklonite svoj ego s puta kako biste uživali u ispunjenoj vezi. Međutim, vaš će partner voljeti vaše novo ja i uživat će u vašem novostečenom samopouzdanju. Svakako iskoristite ovu priliku i dobro se zabavite sa svojim partnerom.

 

 

RAK

Imperativ je da držite svoj ego po strani ako želite njegovati vrlo obećavajući odnos. Vaš vlastiti uski vid i ego vrlo će vjerojatno uzrokovati probleme u vašem obiteljskom životu. Pravodobna intervencija je bitna ako ne želite da se ovo razvije u dugotrajnu svađu. Pokušajte sagledati stvar s gledišta koje se razlikuje od vašeg.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop:   Danas će u vašoj romantičnoj vezi nastati komplikacije. Vaš mlađi brat ili sestra ili vaš partner može igrati ključnu ulogu u tome. To ne znači da ćete naučiti nešto loše o svom partneru. Umjesto toga, saznat ćete za aspekt njegove/njezine osobnosti kojeg prije niste bili svjesni, a to može dodati slojevima vaše veze.

 

 

DJEVICA

Danas ćete pronaći razlog za naglo ponašanje vašeg partnera. Poklanjali ste mu/nju manje pažnje. Danas je dan da razmazite svog partnera. Izvedite partnera na dugu vožnju ili kupovinu. Večerajte zajedno. Pohvalite partnera. Opet ćete vidjeti istu svježinu i iskru u svojoj srodnoj duši.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 3. Oktobar: Jedan znak će shvatiti da je TAJNO i LUDO VOLJEN, a nekoga će voljena osoba SLAGATI!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top