Dolaze veličanstveni dani jer će KARMA nagraditi OVE znakove i pokloniti im PRAVU i VJEČNU LJUBAV!

Dolaze veličanstveni dani jer će KARMA nagraditi OVE znakove i pokloniti im PRAVU i VJEČNU LJUBAV!

22 rujna, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

U tjednu koji je pred vama pokušajte se osloboditi krivnje za sve što možda nije išlo po planu. Postoje mogućnosti da se ovaj tjedan nauči mnogo lekcija, ali često ćete ih uzeti na sebe i pokušati vidjeti kako možete učiniti bolje u svojoj vezi. Iako je osobina vrijedna divljenja, ne radi se uvijek o tome da budete bolji sa svojom vezom, već shvatite da biste mogli bolje i bez nje.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Moći ćete konačno izraziti puno toga kroz što ste prošli nedavno, počevši od ovog tjedna. To će vam pomoći da počnete postavljati temelje za dio te budućnosti u vašoj vezi, bilo da se radi o putovanju ili čak zajedničkoj kupnji kuće. Ako ste slobodni, sada je vrijeme da vam bude jasno što trebate i želite, a ne samo što mislite da možete dobiti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ovaj tjedan može doći do odluke koja više liči na test. Pokušajte to sagledati iz svih kutova, posebno onaj dio o tome stvarate li to vaše prošlo ja ili sadašnje ja. Prije nego što odbacite vezu ili pristanete na onu za koju se ne osjećate kao da poštuje vaše pravo ja, odvojite trenutak i zastanite. Dio toga je shvaćanje da više niste ono što ste bili, a kada to možete učiniti, također ćete vidjeti da zapravo nikada nije bilo izbora što je bio pravi test.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Nemojte se bojati zauzeti stav ovog tjedna. Ohrabrite se da manje brinete o tome da budete mekani i s razumijevanjem i umjesto toga uzmete oružje za ono što vam je uistinu važno.

Ako ste se nedavno osjećali iskorišteno ili neprimijećeno od strane ljubavnog interesa, sada je vrijeme da progovorite. Ako ste imali jake osjećaje prema nekome, ovaj tjedan vrijedi riskirati da ga podijelite. Shvatite da su ovog tjedna vaše emocije tamo gdje leži vaša prava snaga.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Čini se kao da ste posljednjih mjeseci zaboravili da je jedan od vaših najvećih darova vaša aura samopouzdanja i sposobnosti. Možda to ne cijene svi, ali ako ne, onda nisu vaši ljudi. Napravite recenziju ovog tjedna i uvjerite se da se ne zaglupljujete zbog svog trenutnog partnera ili ljubavnog interesa.

Ili čak glumiti nesposobnost. Ako se uhvatite kako to radite, budite svjesni da li osoba u vašem životu treba da to učinite ili to dolazi od vas. Što god da je istina, pobrinite se da se vratite svom pravom ja.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Posljednjih mjeseci bilo je puno ozdravljenja za vas, a ovaj tjedan nije ništa drugačije osim što će od vas biti zatraženo da također riskirate. Iscjeljenje se može pokazati samo u trenucima kada ste u mogućnosti dobiti potvrdu da ste zapravo odrasli.

Često se u vezama bojite jeste li doista izliječili ili ne i umjesto toga ostajete sami sa svojim zidovima. Obavezno se javite sami ovaj tjedan i shvatite da ste možda vi razlog zašto nemate vezu o kojoj sanjate.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Nepošten život jedna je od najizazovnijih lekcija za svakoga, a posebno za vas. A pogotovo kad je ljubav u pitanju. Ne ide uvijek onako kako ste se nadali i iako se možda ne čini poštenim, to ne znači da se nije dogodilo onako kako je zamišljeno.

Dio onoga kroz što sada prolazite možda je vidjeti da se takve pozitivne interakcije događaju u vašem ljubavnom životu s prilično novim partnerom da više razmišljate o tome da ste u prošlosti ostali s nekim s kim to niste imali. Pokušajte to prihvatiti kako ne biste propustili nevjerojatnost koja počinje dolaziti.

 

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Kad naučite da ljubav treba biti zdrava i podrška, a ne opsesivna i zahtjevna, vaš život će se mijenjati. Vi ste intenzivan znak, koji voli sve aspekte dok nas smrt ne rastavi. No, takvo razmišljanje nije uvijek dio zdravih odnosa.

Ovaj tjedan pogledajte kako se vaš pogled na ljubav promijenio s vašim vlastitim ozdravljenjem i vrijednošću. Velik dio ljubavi je u mogućnosti da vam donese mir, a ne tjeskobu. Pobrinite se da date ton ljubavi koju primate, a ne obrnuto.

 

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Ulazite u razdoblje golemog duhovnog rasta. Većina će donijeti veću svjesnost i iscjeljenje u vaš vlastiti život što će izravno utjecati na odnose u kojima ste odlučili sudjelovati. Ali druga strana toga je da ćete se morati suočiti s posljedicama vlastitih izbora i dopustiti si oprostiti sebi.

Ovo je najveća prepreka sreći i ljubavi ovog tjedna jer položaj planeta dovodi vašu svijest do nekih karmičkih ciklusa odnosa i izbora koje ste donosili. Vjerujete da je sve što radite dio učenja, ali to ne znači da u tom procesu ne uzrokuje bol drugima.

 

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Pokušajte ovaj tjedan napraviti nešto novo i uzbudljivo. Pogotovo kada je ljubav u pitanju. Bez obzira jeste li vi i partner zapalili kolotečinu i trebate protresti stvari ili čak osjećate želju da isprobate nešto novo, ovog tjedna izađite iz te zone udobnosti i pokušajte pronaći nešto zbog čega se osjećate živima.

Sada je vrijeme da počnete biti proaktivni u pogledu onoga što vam treba i zapravo počnete to raditi, umjesto da samo razgovarate o tome.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Najbolja vrsta slobode je kada shvatiš da se uvijek imaš kamo vratiti. Ovaj tjedan donosi dubok osjećaj ljubavi između vas i vašeg partnera jer shvaćate da ste nedavno plovili nekim teškim vodama i izašli na drugu stranu.

Iskoristite ovo kao priliku da proslavite svoju ljubav i produbite svoju intimnost. Ako vaša veza nije uspjela proći kroz nedavno razdoblje testiranja, pokušajte iskopati dublje u prihvaćanje i vidjeti zašto je u konačnici bilo najbolje čak i ako vas srce sada boli.

 

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Često se pitate kada će netko krenuti i voljeti vas na sve načine na koje ulijevate u njih i druge u svom životu. Iako veliki dio toga govori o vašim granicama, svodi se i na to kada se drugi osjećaju dostojnima voljeti nekoga poput vas. Zaslužujete svu ljubav koju svakodnevno dajete i bez obzira na to je li to nedavno bila napeta veza ili čak i samac, sve će se to promijeniti. Pazite da sve to primite otvorenog srca.