Dolaze veličanstveni dani jer će KARMA nagraditi OVE znakove i pokloniti im PRAVU LJUBAV!

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

U tjednu koji je pred vama pokušajte se osloboditi krivnje za sve što možda nije išlo po planu. Postoje mogućnosti da se ovaj tjedan nauči mnogo lekcija, ali često ćete ih uzeti na sebe i pokušati vidjeti kako možete učiniti bolje u svojoj vezi. Iako je osobina vrijedna divljenja, ne radi se uvijek o tome da budete bolji sa svojom vezom, već shvatite da biste mogli bolje i bez nje.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Moći ćete konačno izraziti puno toga kroz što ste prošli nedavno, počevši od ovog tjedna. To će vam pomoći da počnete postavljati temelje za dio te budućnosti u vašoj vezi, bilo da se radi o putovanju ili čak zajedničkoj kupnji kuće. Ako ste slobodni, sada je vrijeme da vam bude jasno što trebate i želite, a ne samo što mislite da možete dobiti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ovaj tjedan može doći do odluke koja više liči na test. Pokušajte to sagledati iz svih kutova, posebno onaj dio o tome stvarate li to vaše prošlo ja ili sadašnje ja. Prije nego što odbacite vezu ili pristanete na onu za koju se ne osjećate kao da poštuje vaše pravo ja, odvojite trenutak i zastanite. Dio toga je shvaćanje da više niste ono što ste bili, a kada to možete učiniti, također ćete vidjeti da zapravo nikada nije bilo izbora što je bio pravi test.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Nemojte se bojati zauzeti stav ovog tjedna. Ohrabrite se da manje brinete o tome da budete mekani i s razumijevanjem i umjesto toga uzmete oružje za ono što vam je uistinu važno.

Ako ste se nedavno osjećali iskorišteno ili neprimijećeno od strane ljubavnog interesa, sada je vrijeme da progovorite. Ako ste imali jake osjećaje prema nekome, ovaj tjedan vrijedi riskirati da ga podijelite. Shvatite da su ovog tjedna vaše emocije tamo gdje leži vaša prava snaga.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Čini se kao da ste posljednjih mjeseci zaboravili da je jedan od vaših najvećih darova vaša aura samopouzdanja i sposobnosti. Možda to ne cijene svi, ali ako ne, onda nisu vaši ljudi. Napravite recenziju ovog tjedna i uvjerite se da se ne zaglupljujete zbog svog trenutnog partnera ili ljubavnog interesa.

Ili čak glumiti nesposobnost. Ako se uhvatite kako to radite, budite svjesni da li osoba u vašem životu treba da to učinite ili to dolazi od vas. Što god da je istina, pobrinite se da se vratite svom pravom ja.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Posljednjih mjeseci bilo je puno ozdravljenja za vas, a ovaj tjedan nije ništa drugačije osim što će od vas biti zatraženo da također riskirate. Iscjeljenje se može pokazati samo u trenucima kada ste u mogućnosti dobiti potvrdu da ste zapravo odrasli.

Često se u vezama bojite jeste li doista izliječili ili ne i umjesto toga ostajete sami sa svojim zidovima. Obavezno se javite sami ovaj tjedan i shvatite da ste možda vi razlog zašto nemate vezu o kojoj sanjate.

Nastavak na sljedećoj strani…

Dolaze veličanstveni dani jer će KARMA nagraditi OVE znakove i pokloniti im PRAVU LJUBAV!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top