DNEVNI TAROT za 8. Mart: Raku dolaze prekrasne stvari, Djevici je vrijeme da krene naprijed, Lav će izgubit ljubav, Škorpija dobija drugu priliku…

DNEVNI TAROT za 8. Mart: Raku dolaze prekrasne stvari, Djevici je vrijeme da krene naprijed, Lav će izgubit ljubav, Škorpija dobija drugu priliku…

6 ožujka, 2024 0 By Admin

Ovdje je horoskop tarot karata za svaki horoskopski znak koji je sastavljen uz pomoć zvijezda, planetarnih tranzita, numerologije i tarot karta.

Saznajte što dnevno čitanje tarot karti vašeg horoskopskog znaka sprema za vas danas…

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Kočija

Dnevni tarot: Imate hrabrosti. Dakle, kada život prijeti izazovima, vi ste tip osobe koja se uzdiže iznad svega. Danas ste neustrašivi.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Devetka pentakla

Mogući su problemi zbog sukoba osobnosti. Ali, vi možete učiniti da stvari teku glatko zbog vaše ljubazne prirode. Imate to!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Kralj pehara

Emocije su ono što vam pomaže da shvatite kada nešto nije u redu. Ako se vaša duša ne osjeća mirnom u nekoj stvari, vjerujte svojim instinktima. Stvari se ovako događaju s razlogom.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Sunce

Svjetlo sja na kraju tunela za vas. Ima toliko prekrasnih stvari koje vam dolaze. Ne brini za sutra, jer će biti super.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Ljubavnici, obrnuta

Pred vama će biti donesena odluka vezana za ljubav. Možda ne razumijete zašto osoba više nije zainteresirana za vas. No, njegov izlazak iz vašeg života može biti najbolja opcija.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Budala

Idite naprijed i prema svojim ciljevima. Možda se ne osjećate dobro zbog prošlosti, ali ostavite je iza sebe. Čak i ako vas netko pokuša podsjetiti što ste učinili, to je prošlost. Vrijeme je da se krene naprijed.

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Presuda

Znate kada su stvari u redu. Imate dovoljno iskustva da sami shvatite stvari. Danas, čak i kada tražite savjet, slušajte svoje srce.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Smrt, obrnuto

Ono za što ste mislili da nikada neće biti tu za vas odjednom je pred vašim očima. Veza za koju ste mislili da je mrtva nije gotova, a sada dobivate drugu priliku koju ste htjeli.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: as štapova

Spremni ste podići stvari na viši nivo i dosegnuti novu razinu. Imate sve potrebne vještine, a sada i novac, sve što trebate učiniti je posvetiti vrijeme.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Kralj pentakla

Snažni ste i spremni zavladati svijetom. Tvoja je hrabrost dugo bila skrivena, ali pogledaj se kako ubijaš i činiš da se stvari događaju.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Dvojka mačeva, obrnuto

Niste više zbunjeni o tome što je to što želite. Imate razlog da slijedite i ništa vas ne sprječava da postignete svoje ciljeve.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: desetka štapića, obrnuta

Kad vam ljudi okrenu leđa, to je znak da ste spremni stati sami, može biti usamljeno na vrhu, ali to je zato što ste tamo da vidite koliko možete postići sa ili bez pomoći drugih ljudi.